פיפי במכנסיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פיפי במכנסיים
    נירה
    03/11/2009

שלום רב,

הבת שלי בת שלוש וחצי, נגמלה מטיטול ביום בסביבות גיל שנתיים, בלילה ישנה עדיין עם טיטול (מתעוררת עם טיטול נפוח בכל בוקר). הגמילה הלכה חלק אך בחצי שנה האחרונה היא מפספסת לא מעט. בגן מחליפים לה לפעמים פעמיים ביום ולעיתים אני אוספת אותה כשהיא עם עיגולי פיפי במכנסיים. גם כשאנחנ ו בחוץ, לרוב היא לא מבקשת פיפי, אלא מתאפקת עד שהיא כבר לא יכולה יותר ואז או שעושה במכנסיים, או שאם ובמזל יש שירותים קרובים, היא תפספס רק את ההתחלה..... בבית המצב דומה, כך שאני מוצאת אותה מכווצת כולה (בתנוחת יש לי פיפי דחוף!) מתקדמת לכיוון השירותים כך שבד"כ את ההתחלה היא מפספסת.... אני מנסה לא לעשות עניין אך הנושא כן מפריע לי ונראה לי שברור למה... כמעט כל מפגש חברתי היא מסיימת עם פיפי במכנסיים, אם לא הכל אז את ההתחלה לפחות. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיפי במכנסיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיפי במכנסיים מחכה לעצה, תודה

נירה
    04/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לקבל התייחסות בבקשה???

נירה
    06/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו