מסרבת לאכול בגן ארוחת צהרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מסרבת לאכול בגן ארוחת צהרים
    רוז
    04/11/2009

שלום

כתבתי כבר בפורום על קשיי הסתגלות אחרי שבועיים של מחלה
    אני אכתוב בקצרה בחודש שעבר הילדה שלי בת 3 היתה חולה שבועיים בדלקת ריאות בהתחלה סירבה ללכת לגן אבל עכשיו הולכת במהלך חודש שעבר החלה הסתגלות של שינה (עד לחודש שעבר הייתי אוספת את הילדה בשעה אחת ) אני בהריון מתקדם ולא עובדת

אחרי חודש (עם הפסקה) שהיא ישנה בגן במהלך החודש הזה הילדה מסרבת באופן שיטתי לאכול ארוחת צהרים ובוכה שמתיישבים ליד השולחן
    יש לציין שהיא מעולם לא היתה אכלנית גדולה(אחוזון 20) והיא סלקטיבית באוכל לא אוכלת רוטב .... ובגן מכינים לה אוכל לא מתובלן כמו שהיא אוהבת (שאר הילדים אוכלים עם רוטב ואוכל מתובלן)

איך אפשר לעזור לה בעניין ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרבת לאכול בגן ארוחת צהריים

סמדר ריינר
    04/11/2009

שלום רוז,
    את מציינת שהילדה סלקטיבית באוכל, כלומר, אני מסיקה מזה שעניינים עם אוכל יש גם בבית בצורה כזאת או אחרת. ייתכן שכבר נהיה מצב שהאוכל הוא סיפור, ויש מאבק שצד אחד רוצה שהיא תאכל והיא נדחפת לדבוק בצד השני ומתנגדת לאכול.
    אולי אם ירפו ממנה בעניין הזה לתקופה ותרד הדרמה שיש סביב האוכל, היא תוכל לחזור ולהרגיש את הרעב של עצמה ולרצות לאכול במקום לרצות להתנגד.
    במקביל כדאי לתת לה חיזוקים נוספים על התנהגויות אחרות, כך שהאוכל יפסיק להיות נושא מרכזי של תשומת לב והתייחסות, אלא יהיו נושאים חיוביים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו