מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גננת צועקתסיגי04/11/2009
אני אם חד הורית לילדה בת 6 שנמצאת בגן חובה.מדובר בילדה חכמה במיוחד ומניפולטיבית. בשבועות האחרונים הילדה בלילה בוכה שהיא לא רוצה ללכת לגן וממציאה מחלות כמו גרון כואב או בטן כואבת והעיקר כדי שאשתכנע לא לשולחה לגן.לאחר שאני שוללת כי הילדה חולה אני בכל זאת לוקחת אוה לגן.כששאלתי אותה למה היא לא רוצה ללכת היא סיפרה שהגננת כל הזמן צועקת עליה ועל כל הילדים בגן ושנאסר עליה לשחק בפינת בובות כי היא לא סידרה את הגן.
כיצד עלי לנהוג מול הילדה ומול הגננת הצועקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גננת צועקת
סמדר ריינר04/11/2009שלום סיגי,
בעצמך אמרת שהילדה מניפולטיבית, לכן לא ברור לי למה את לוקחת כמובון מאליו את הגירסה שלה. אני גם לא אומרת שהיא משקרת כמובן, אבל היא סיפרה לך את החוויה שלה, שבאופן סובייקטיבי היא מאוד אמיתית, אבל ייתכן שלגננת יש חוויה אחרת. לכן צעד ראשון הוא בירור, ענייני ולא מאשים, פשוט לספר לגננת שיכול להיות שהילדה נבהלה וחשוב לך לדעת מה באמת קרה, ולשמוע אותה.
אחר כך תוכלי לבחור איך להתייחס. אם ייראה לך שהתגובה של הגננת מוגזמת, אפשר ורצוי לבקש ממנה לשים לכך לכך, כי למרות שהכוונות שלה אולי טובות את הילדים זה יכול להבהיל, ובטוח ששתיכן רוצות שהילדה תקום בכיף לגן.
אם התגובה של הילדה מוגזמת אולי כדאי להגיד לה שגם אם כועסים לפעמים אפשר להמשיך הלאה, זה לא אומר שהכעס יימשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)