השפעת שינוי על ילדה בת שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• השפעת שינוי על ילדה בת שנתיים
    רננית
    04/11/2009

שלום
    בעלי בין עבודות כרגע ומתכננן לערוך טיול ארוך - 5 שבועות בחול עם חבר, אני מודאגת איך ישפיע הדבר על בתי בת השנתיים שקשורה אליו מאד. לציין כי אם יסע אהיה חייבת לעבור לעיר אחרת- קרוב להורי שכן יש לי תינוקת בת 4 חודשים בנוסף. האם יש אפשרות לפגיעה רגשית בילדה עד כדי ביטול הטיול?_
    תודה
    רננית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת שינוי על ילדה בת שנתיים

סמדר ריינר
    04/11/2009

שלום רננית,
    אינני יכולה לקבל החלטות במקומכם, אני רק יכולה לומר שהעדרות של הורה או דמות משמעותית בגיל כה קטן לכל כך הרבה זמן יש לה אכן משמעות ומחיר והיא גורמת נזק. פה יש גם נזק מצטבר, כיוון שאת, האם, אמורה להישאר לבד איתה ועם תינוקת קטנה. אומנם את נעזרת באימך אך אימך היא לא הורה של ילדייך ובן זוגך כן. את לא מתארת מה יחסך לנסיעה, אני מניחה שבמקרים רבים נסיעה כזו של בן זוג לתקופה ארוכה כשיש שתי תינוקות במשפחה והנסיעה היא לא הכרח, יכולה לייצר מרירות רבה בקרב בן הזוג השני ותחושה של חוסר מחייבות בהורות ובזוגיות, אין ספק שמדובר בתקופה קשה שתשפיע על שלושתכם ועל הזוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו