שלום ...גיל שנתיים הנוראי ..?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום ...גיל שנתיים הנוראי ..?
    ג'ולי
    05/11/2009

שלום
    לי בת בת שנתיים וחצי,חרשת (מושתלת שתל שבלול)מתפתחת יפה ,אין בעיות שפה ותקשורת
    תודה לאל!...עד גיל שנתיים וקצת הייתה איתי בבית ובספטמבר האחרון נכנסה לגן מיחא ת"א
    יום שלם כל השבוע...
    במהלך השהייה בבית הייתה ילדה דיי נוחה ,מעסיקה את עצמה ,רואה טלוויזיה ,לא מייללת ובוכה מכל שטות...לא היה משהו חריג כלל.
    מאז שנכנסה לגן...הכל התהפך..הקליטה הייתה מהירה ,שום בכי ובעיות הסתגלות(מכירה כבר את
    מרבית הפרצופים מביקורים שוטפים שם לטיפולי דיבור) בגן היא פשוט "מושלמת"לדברייה של הגננת
    והצוות כולו...פשו מקסימה אין מילים בכלל!
    ובבית......סיוט שלם!!מהרגע שהיא מגיעה ועד לרגע שהולכתלישון ...בכי ,נודניקיות,יללות,ידיים...
    עצבים ,צעקות...ממש סרט רע שעותשלמות.
    לא מעסיקה אתעצמה בכלל בכלום!לא רואה טלוויזה יותר מ 10 דק'...פשוט נדבקת בי לא משחררת
    ועל כל פיפס היא בוכה ומתרגזת....
    יש לה 2 אחים גדולים....שלפעמים מצליחים להעסיק אותה לפרק זמן...אך קצר והאיא שוב מתחילה...
    איך ייתכן שבגן היא "מושלמת"....ובבית היא ההפך הגמןר?
    מה אני יכולה לעשות?...זה מתסכל נורא...
    האם זה באמת ככה...גיל שנתיים הלא ברור ונוראי ..ןלקראת גיל שלוש יתחילו שינויים?..
    אשמח להסבר...
    תודה ג'ולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל שנתיים

נעמה סבג שמש
    05/11/2009

ג'ולי שלום,

גיל שנתיים הוא אכן גיל המרד, אך לא הייתי תולה את האשמה בזה.
    לא משנה מה הם מאפייני הגיל, חשוב בכל מקרה להציב את הגבולות ולגרום לילדה להפנים את סמכותכם בבית.

את צריכה לשמוח שבגן היא נהדרת. את התסכול והכעס שלה היא מפגינה בבית. שינוי של כניסה לגן יכול לגרום לזה, בעיקר לאור העובדה שעד עכשיו היתה בבית עם אמא. זהו שינוי מאד קיצוני, גם אם טוב לה בגן.
    חשוב שתבני לה סדר יום ושגרה טובה, כדי להקל עליה. היא פשוט צריכה אותך בשעות המעטות שנותרו לה עימך.
    במצב בו קשה לך עימה, עשו פעילות בחוץ, בגן המשחקים וקבעו עם חברים.
    לגבי גבולות וסמכות, את מוזמנת לקרוא באתר זה או באתר שלי מאמרים בנושא.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו