מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילה מצואה בתחתוניםורד05/11/2009
שלום רב,
אני אמא לארבעיה ילדים, יש לי ילד בן 3.5 ולפני כשמונה חודשים התחלנו בתהליך גמילה. עם הפיפי הגמילה עבדה יפה מאוד , היו פיספוסים אבל בסה"כ הילד נגמל, ניגש לשירותים ולא מרטיב בלילה בכלל. בגמילה התבצעה דרך אשבנון לאסלה ולא בסיר.(פשוט הילד בחר ,יש לנו גם סיר בבית.)
לגבי גמילה מקקי זו בעיה וממש לא קל עם זה,הוא פשוט מסרב להתרוקן בשירותים. למעט פעם או פעמים במשך שמונת החודשים האלו הוא עושה את צרכיו רק בתחתונים. בהתחלה הצענו לו פרסים ומתנות אבל שום דבר לא עוזר, לפעמים הוא " מודיע" לי שהוא עשה ולפעמים לא, לא תמיד הוא ממהר להחליף ולהתקלח הוא יכול להישאר עם תחתונים מלוכלכים דיי הרבה זמן.
התייעצתי עם פסיכולוגית ועם עובדת סוציאלית וקיבלתי אותה תשובה, לא ללחוץ עליו, להתעלם, לנסות להושיב אותו על האסלה ולשבת ביחד איתו,ניסיתי הכל.הוא פשוט עושה איפה שמתאים לו אם זה בגן או אצל חברים או בבית מתי שיש לו, מיותר לציין כמה שזה לא נעים (בעיקר שהוא בגן והמטפלות מחליפות לו), אני מרגישה עובדת עצות , מה לעשות ?? אומרים לי חכות עד מתי???מעבר לזה הוא ילד פיקח מאוד, חברותי ,חכם באמת כל התכונות הטובות. לפני 4.5 חודשים ילדתי ילדה נוספת אני לא רואה סימני קינאה ומה גם שהתחלנו את תהליך הגמילה לפני הלידה.
מה עושים ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי?? בבקשה זה דחוף לי
ורד09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מצואה
סמדר ריינר10/11/2009שלום ורד,
אינ מפנה אותך לעמודת "שאלות נפוצות" שם תמצאי תשובה שמתאימה לשאלה שלך, אני חוששת שזו לא תשובה שונה ממה שכבר נתנו לך. סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
