לא מחזיר צעצועים למקום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מחזיר צעצועים למקום
    הילה ס
    05/11/2009

שלום,בני בן שנתיים וחודשיים.אני מרגישה שהוא מאתגר אותי מדי יום במשהו חדש.לאחרונה שמתי לב שבני מסרב לבקשותיי כגון:לאסוף צעצועים למקום..אני לא מוותרת וחוזרת על כך מספר פעמים
    אני אציין שבעבר כן אספתי אתהצעצועים בנוכחותו כי התיאשתי אבל הבנתי אחכ שזו היתה ממש טעות.
    עכשיו זה ממש מלחמה ועד שלא הופכים את איסוף הצעצועים לאטרקציה ממש(הערב למשל היינו צריכים להכניס את סבא לחדר כדי שיעזור לו לאסוף-אתי זה לא הלך מספר פעמים)
    אוף...
    מתי הוא יאסוף צעצועים ישר למקום בלי ויכוחים ובלי שזה יקח כ"כ הרבה זמן??
    יש לכן טיפ בשבילי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מחזיר צעצועים למקום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מחזיר צעצועים למקום ו בדיקת גבול

נעמה סבג שמש
    09/11/2009

היי הילה,

קודם כל, כדאי לבדוק שאכן מקפידים על כך גם בגן. יש גנים שבגיל זה אין הקפדה על כך ולכן קשה יותר בבית.

דבר נוסף- אל לך להכנס למקום הזה בו את עושה זאת במקומו.
    כאשר הוא מסיים עם משחק, עליו להחזירו למקום בכדי שיוכל לקחת אחר. זהו הרגל שאם תתעקשי עליו, הוא יטמע.
    נוסף לכך, הבהירי שכל משחק שאת צריכה לאסוף, את פשוט לוקחת. את שמה אותו במקום גבוה לנגד עיניו, אך מבהירה לו שהיום לא יוכל לקבלו, כי לא ידע לאסוף אחריו.
    התחלת הצבת גבולות זו תהיה קשה, אך לטווח הארוך התוצאה נהדרת.

סבלנות ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו