לא רוצה יום הולדת?!?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה יום הולדת?!?
    עדי
    06/11/2009

שלום רב, יש לי דילמה קשה, בתי בעוד שבועיים וחצי תחגוג יום הולדת 3.
    לפני מספר ימים ניגשנו עם אביה (אנו גרושים) לג'ימבורי וסגרנו על חבילת יום הולדת, במעמד סגירת העסקה היא נשאלה האם היא רוצה ליצן או הפעלת נסיכות והיא ענתה נסיכות, ונשאלה לצבע השמלה והיא ביקשה לבן, יצאנו משם והיא דיברה בלי סוף שיהיה לה יום הולדת בג'ימבור וכל החברים שלה יבואו, (אני רוצה להוסיף שבעניין היום הולדת היא מדברת כבר מאוגוסט לאחר השתתפות במסיבת יום הולדת של ילדה אחרת מהגן).
    לפני יומיים חל מהפך מבלי שדיברנו על העניין, היא פנתה אלי ואמרה אני לא רוצה יום הולדת בג'ימבורי רק בגן, ומאז היא חוזרת על כך מספר פעמים גם לגננת בגן כשאני לא נוכחתי, ואף היא התפלאה מאוד לתגובה זו.
    לא ברור לי בכלל מאיפה זה מגיע ומה עלי לעשות, לבטל את המסיבה או לא.
    אני מפחדת שאולי בארוע עצמו היא לא תשתף פעולה, אול לחילופין במידה ואבטל היא תתעצב.
    האם מדובר בתשומת לב או שאולי היא באמת לא רוצה יום הולדת.
    עוד חשוב לציין שהיא מאוד אוהבת להיות במרכז העניינים, ואין לה בעיה כלל להיות "מסמר הערב", ואולי הקשר היחיד שנראה לי ששבוע שעבר היא הייתה חולה בדלקת ראות.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה יום הולדת?!?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה יום הולדת

סמדר ריינר
    07/11/2009

שלום עדי,
    חסר לי בתאור לך הברור של הסיבה של הילדה מדוע היא לא רוצה. כדאי לברר איתה. יכול להיות שהיא מעדיפה מקום שמוכר לה יותר, אולי בדיעבד כל ההפעלות והטררם נראים לה קצת גדולים ומחוץ לשליטתה, אולי היה ויכוח ביניכם או מתח סביב לארון יום ההולדת ומימונו והיא חשה בכך באופן כלשהו? בכל אופן אני לא בטוחה שצריך לבטל הכל, אני מאמינה שעם הכנה נכונה והכלה של החששות שלה היא תוכלל להנות מיום ההולדת.
    מאוד חשוב גם, לא להיגרר לדפוס שבו הורים גרושים נוקטים לפעמים, בגלל האשמה שהם חשים, לתת לילד פיצויים מכל מיני סוגים, כמו מסיבת יום הולדת מפוארת או הענות לכל מיני גחמות של הילד, לערוך את המסיבה ואחר כך לבטל אותה. זה נותן לילדה הרבה כח עליכם שבגיל 3 לא אמור להיות לה. המסיבה נקבעה ואתם התחייבתם, וכשקובעים משהו משתדלים להתמודד איתו ולקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו