פחדים בגיל 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים בגיל 4
    גליה
    06/11/2009

הי
    הבת שלי בת 4 ילדה חכמה רציתי רק לדעת איך להתמודד עם הפחדים כל ערב היא אומרת לי אמא את יודעת על מה אני אחלום אני אחלום על אריה ועל מכשפות וואז אני מפתחת איתה שיחה שתחלום רק על פיות ונסיכו ת ודברים טובים ואומרת לה את תהיי המכשפה ואני עושה את עצמי פוחדת ממנה וכל מיני כאלה

בנוסף היא בזמן האחרון כל דבר בוכה הדיבור שלה זה בבכי יש לציין שיש לי עוד בן בן שנתיים
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים בגיל 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים בגיל 4

סמדר ריינר
    07/11/2009

שלום גליה,
    פחדים מהסוג הזה בגיל הזה הם טבעיים. לא ציינת האם ההתמודדות עוזרת לילדה, היא נשמעת לי התמודדות טובה. האם לאחרת שאתם משחקות באריה ומכשפות היא נרגעת ונרדמת? האם העובדה שהפחדים חוזרים למחרת היא זו שגורמת לך לרצות לחפש עזרה? כי אם זה כך, אז אין סיבה אה פחדים שנובעים מתהליך ההתפתחות של ילדה בגילה ואם מתאפשרת על ידי המשחק המשותף שלכם הרדמות באותו לילה זה מספיק טוב.
    לגבי הבכי, יכול להיות שחסרות לה דרכי התמודדות אחרות עם מה שמציק לה. קודם כל כדאי לומר לה שאפשר להגיד בלי בכי ורק אחרי שהיא תרגע תוכלי לשמוע אותה טוב יותר, ולהציע לה דרכי התמודדות שיחזקו את אמונתה ביכולת של עצמה להתמודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו