בקבוק לפני שינה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקבוק לפני שינה.
    גל
    20/09/2007

שלום רב. ראשית ברצוני להודת לך מקרב לב על העצות שנתת לי בקשר להרגלי האמבטיה (שאלה מה 11.09.07 בשם "בעיות"), שיניתי מספר הרגלים והאמבטיות עוברות פשוט נהדר.
    יש לי שאלה נוספת. כל ערב לפני השינה אנחנו נותנים לעומר (בן שנה ושלושה חודשים) בקבוק מטרנה איתו הוא נרדם במיטתו, לאו דווקא מפני שהוא רעב, אלא כי זה עוזר לו להכנס לשינה כחלק מתהליך הלילה. האם אנו יוצרים תלות לא בריאה? קשר לא תקין בין אוכל לשינה? האם יש מקום להתחיל לגמול אותו מהרגל זה?
    חשוב לי לציין כי במהלך הלילה הוא לא קם לאכול בקבוק.
    לתשובתך אודה.
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקבוק לפני שינה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקבוק לפני השינה

שרון באומל
    20/09/2007

שלום גל
    קודם כל תודה על הפרגון. אני שמחה שיכולתי לעזור.
    בקשר לשאלתך, המחמירים יאמרו שילד צריך להתרגל לישון באופן עצמאי בלי כלום. אני לא חושבת כך. אני חושבת שכולנו (כן, גם המבוגרים) אוהבים להירדם במקום נעים או עם משהו נעים (שמיכה, כרית מיוחדת, סדין חשמלי). לכן, אם זה הרגל השינה של בנך, והוא ישן לילה רצוף, אים שום סיבה בעולם לשנות את זה בגילו!!! כשיגדל, אפשר יהיה למצוא לכך תחליף כגון שירי ערש, מנגינות מרגיעות, חפץ רך או כל דבר אחר שתבחרו ביחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו