מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 3 ו- 8 חודשיםענת09/11/2009
בוקר טוב יש לי ילד בן 3 ו-8 חודשים, ילדה בת שנתיים עוד מעט ואני כרגע בהיריון.הילד הגדול נכנס לגן עירייה השנה והגננת אמרה לי בתחילת שנה שהוא די מתבודד,עומד מהצד ומסתכל איך הילדים האחרים משחקים.אולם,כעת הגננת אמרה לי כי יש שיפור רב והילד התחיל להשתתף ולשחק.אך הבעיה שלי היא במסיבות ימי הולדת שאני לוקחת אותו והוא פשוט צמוד אלי, לא משחרר לא משתתף במסיבה וזה פשוט מכעיס אותי!אני רואה את כל הילדים האחרים פעילים והוא צמוד אלי .מה אפשר לעשות.אני רוצה לציין שעד כה הלכנו כל המשפחה ביחד למסיבה ז"א גם אם אחותו הקטנה אז אולי יש קשר?ודבר נוסף הוא טיפוס די רגזן ועל כל בעיה הוא מתרגז נורא מהר או בוכה ואני חוששת שבגן כך הוא עם הילדים האחרים.תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 3 ו-8 חודשים
סמדר ריינר09/11/2009שלום ענת.
נראה לי שלילד שלך יש קצב משלו ביצירת קשרים והשתלבות. אין בזה כל רע, כי אחר כך, בדרך שלו הוא כן משתלב, לדברי הגננת. לא ברור לי למה זה כל כך מכעיס אותך.
מדובר בילד בכור, שמהר מאוד היה צריך להתרגל לאחות קטנה ועוד מעט לעוד אחת/ד. זו לא אשמתו שהוא בכור והוא לא חייב לגדול מהר כי זה יותר נוח לסביבה.
תשתדלי פחות לכעוס, זה גם בלאו הכי לא יעזור, ותני לו להשתלב בלי לחץ בקצב שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)