שינוי התנהגות ילד בן 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגות ילד בן 6
    גליה
    09/11/2009

שלום
    יש לי 2 ילדים דביר בן שש והדר בת ארבע בתקופה האחרונה דביר נעשה אלים יותר הן פיזית והן מילולית כלפי אחותו וגם כלפי הילדים בגן לאחותו הוא מציק בלי הפסקה לוקח לה דברים צובט אותה כשהיא עסוקה וכשהיא מחזירה לו הוא צורח ומאשים אותה וגם מקלל ומבקש שתמות בגן הוא מכה חברים וטוען שאמרו לו לעשות את זה הוא כול הזמן זועף ורוטן את דביר קשה להעניש מיכיוון שהוא מוצא תחומי עניין אחרים אם אני מנתקת את המחשב והטלויזיה הוא ישחק במשחקי קופסא וייתן שזה בסדר גמור בגן אם מעבירים אותו לגן ליד כעונש הוא טוען שזה בסדר הוא ימצא חברים חדשים אני לא יודעת מה לעשות בבקשה עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי התנהגות ילד בן 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמכות הורית וגבולות

נעמה סבג שמש
    09/11/2009

גליה שלום,

להעניש בלבד בהחלט אינו הפתרון.
    כדאי להשתמש בשיטת ה"פסק זמן". לשלוח את דביר להרגע בכל מצב כזה ואף ללכת איתו.
    את התנהגותו האלימה יש לעצור בצורה פיזית ולא לאפשר לה מקום.
    דביר גם צריך לדעת שלכל מעשה יש תוצאה. אם בדיוק רצינו לצאת לגן המשחקים, נצטרך לוותר. אם קבענו עם חבר, נצטרך לבטל.
    תהיה השלכה למעשיו.
    אל תמצאי עצמך עומדת ומתחננת בכל פעם אלא לאחר הפעם השנייה הגיבי בעשייה.

התמידי וזה יעבוד,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו