מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדת נטישה?חופית09/11/2009
שלום,
ביתי בת שנה ושבועיים. בשבועיים האחרונים ההתנהגות שלה השתנתה מבחינת השכבה לישון.
זאת אומרת: עד לפני כשבועיים לא הייתה עושה יותר מדי בלאגנים בללכת לישון- במיוחד בשנת הצהריים. הייתי שמה אותה במיטה במצב עירות והייתה נרדמת לבד, בשקט ובכיף. בשבועיים האחרונים זה הפך להיות בלתי אפשרי - בכי וצרחות עוד לפני שאני מכניסה אותה למיטה והתעוררות בצרחות אחרי פרק זמן מסויים, כך שהכל מתחיל מההתחלה. לומר את האמת אני מצליחה לגרום לה להיות במיטה ואני יושבת על כיסא לידה ומזמזמת לה ואז היא נרגעת (כמובן שקודם לכן היו צרחות) ואיך שאני נעמדת, עומדת לעזוב את החדר או עוזבת את החדר - גם אחרי שכבר נראה היה לי שהיא ממש בשלבי הרדמות עמוקים - היא מתחילה שוב בצרחות.
אני ממש כבר מבולבלת, לא יודעת באיזו שיטה עליי לנקוט? איך עליי להתמודד עם המצב לדעתכן? אשמח לתשובה
אציין רק שהיא איתי בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה
חופית14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופית שלום
נעמה סבג שמש14/11/2009חופית שלום,
האם הילדה עברה איזושהי חוויה שיכולה לגרום לפחד? האם עברה שינוי כלשהו באופן אישי או משפחתי?
מעבר לגורם, חשוב לדעת לעשות את תהליך השינה באופן הדרגתי, כאילו מעולם לא ידע לישון לבד.
כדאי לעשות טקס שינה ברור ומסודר, להיות שם ולעזור לה ולהתרחק בצורה הדרגתית.
את מוזמנת לקרוא את מאמריי בנושא הרגלי שינה הן באתר זה והם באתר שלי.
פשוט למדי איתה לישון כאילו מעולם לא י דעה לעשות זאת לבדה.
בסבלנות ובהתמדה.
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)