חרדת נטישה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה?
    חופית
    09/11/2009

שלום,
    ביתי בת שנה ושבועיים. בשבועיים האחרונים ההתנהגות שלה השתנתה מבחינת השכבה לישון.
    זאת אומרת: עד לפני כשבועיים לא הייתה עושה יותר מדי בלאגנים בללכת לישון- במיוחד בשנת הצהריים. הייתי שמה אותה במיטה במצב עירות והייתה נרדמת לבד, בשקט ובכיף. בשבועיים האחרונים זה הפך להיות בלתי אפשרי - בכי וצרחות עוד לפני שאני מכניסה אותה למיטה והתעוררות בצרחות אחרי פרק זמן מסויים, כך שהכל מתחיל מההתחלה. לומר את האמת אני מצליחה לגרום לה להיות במיטה ואני יושבת על כיסא לידה ומזמזמת לה ואז היא נרגעת (כמובן שקודם לכן היו צרחות) ואיך שאני נעמדת, עומדת לעזוב את החדר או עוזבת את החדר - גם אחרי שכבר נראה היה לי שהיא ממש בשלבי הרדמות עמוקים - היא מתחילה שוב בצרחות.
    אני ממש כבר מבולבלת, לא יודעת באיזו שיטה עליי לנקוט? איך עליי להתמודד עם המצב לדעתכן? אשמח לתשובה
    אציין רק שהיא איתי בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר תשובה בבקשה

חופית
    14/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופית שלום

נעמה סבג שמש
    14/11/2009

חופית שלום,

האם הילדה עברה איזושהי חוויה שיכולה לגרום לפחד? האם עברה שינוי כלשהו באופן אישי או משפחתי?

מעבר לגורם, חשוב לדעת לעשות את תהליך השינה באופן הדרגתי, כאילו מעולם לא ידע לישון לבד.
    כדאי לעשות טקס שינה ברור ומסודר, להיות שם ולעזור לה ולהתרחק בצורה הדרגתית.
    את מוזמנת לקרוא את מאמריי בנושא הרגלי שינה הן באתר זה והם באתר שלי.

פשוט למדי איתה לישון כאילו מעולם לא י דעה לעשות זאת לבדה.

בסבלנות ובהתמדה.

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו