יחסי אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסי אחים
    שלי
    09/11/2009

שלום. יש לי שני בנים, הגדול כמעט בן 4 והקטן בן 2. סה"כ יחסיהם טובים, משחקים יחד וגם רבים.
    הגדול ילד מאוד דומיננטי, הקטן רוצה להדמות לו בכל דבר.
    איך נכון להעצים את הקטן כל שלא יהיה תלוי באחיו (למשל בבחירה מה ללבוש, מה לאכול וכו')?
    איך נכון להתייחס להתנהגות שלהם יחד במשחק? לרוב הגדול הוא זה שקובע את חוקי המשחק, הקטן זורם איתו.
    מה לצפות עם התקדמות הגיל?
    אודה על הכוונה בנושא זה!
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי אחים

סמדר ריינר
    09/11/2009

שלום שלי,
    יחסי האחים שאת מתארת מאוד טבעיים. כדאי לנסות לתת לילד הקטן מקום ופידבקים על דברים ייחודים ותכונות ייחודיות שיש רק לו, כדאי לשים לב האם ניתן להבחין אצלו בכשרונות מסויימים כבר בגיל הזה? בנטיות מסויימות - אם כן אז לחזק זאת מאוד. אין צורך להילחם בנסיונתיו לדמות לאחיו, כשהוא ירגיש שהוא מקבל התייחסות ייחודית לעצמו תתחיל להיבנות אצלו תחושה של עצמיות והוא פחות יזדקק לכך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי אחים

נעמה סבג שמש
    12/11/2009

היי שלי,

את נוגעת בנושא חשוב ורגיש.

כתבתי מאמר קצר בנושא אחים, המופיע באתר זה ובאתר שלי. את מוזמנת לעיין ולאמץ כמה טיפים.

בברכה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו