טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בני בן ה 9 מפחד להישאר בבית דקה לבד או להישאר אחה"צ לשחק עם חברים מתחת לבניין אלא אם אני נשארת ומסתכלת עליו, מדובר בפחד שהולך ומחמיר במקום להשתפר עם השנים , גם בלילה עד שהוא נרדם הוא חייב לוודא לפחות 15 פעמים שאני ערה ושלא נרדמתי לפניו, הוא לא מוכן להישאר בבית לדקה עד שארד לשפוח פח לא משנה מה הוא עושה באותו רגע הוא עוזב הכל ורץ אליי שבטעות לא יישאר . ניסיתי להשאירו עם אחותו בת ה 7 שמוכנה להישאר כמה דקות לבד אך נוצר מצב שהיא נשארה והוא הצטרף אליי , זה נראה לי מוגזם לגילו האם אני אמורה להניח לו או שיש לטפל בכך? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענבל את מתארת מצב שאינו נורמלי ודורש טיפול. לא נראה לי שהבעיה תחלוף מעצמה. ההפך, ללא טיפול המצב עלול להחמיר. אני ממליצה לפנות לטיפול קוגנטיבי התנהגותי המתמקד בפחדים. בנוסף, רשמתי מספר טכניקות טיפוליות שאת עצמך יכולה לנסות להפעיל . ראי ב"שאלות נפוצות". בהצלחה ליאת גרוס מודיעין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד