פחדים וחרדות אצל ילד בן 9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים וחרדות אצל ילד בן 9
    ענבל
    10/11/2009

שלום רב, בני בן ה 9 מפחד להישאר בבית דקה לבד או להישאר אחה"צ לשחק עם חברים מתחת לבניין אלא אם אני נשארת ומסתכלת עליו, מדובר בפחד שהולך ומחמיר במקום להשתפר עם השנים , גם בלילה עד שהוא נרדם הוא חייב לוודא לפחות 15 פעמים שאני ערה ושלא נרדמתי לפניו,
    הוא לא מוכן להישאר בבית לדקה עד שארד לשפוח פח לא משנה מה הוא עושה באותו רגע הוא עוזב הכל ורץ אליי שבטעות לא יישאר . ניסיתי להשאירו עם אחותו בת ה 7 שמוכנה להישאר כמה דקות לבד אך נוצר מצב שהיא נשארה והוא הצטרף אליי , זה נראה לי מוגזם לגילו האם אני אמורה להניח לו או שיש לטפל בכך?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים וחרדות אצל ילד בן 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים וחרדות

ליאת גרוס
    10/11/2009

שלום ענבל
    את מתארת מצב שאינו נורמלי ודורש טיפול. לא נראה לי שהבעיה תחלוף מעצמה. ההפך, ללא טיפול המצב עלול להחמיר. אני ממליצה לפנות לטיפול קוגנטיבי התנהגותי המתמקד בפחדים.
    בנוסף, רשמתי מספר טכניקות טיפוליות שאת עצמך יכולה לנסות להפעיל . ראי ב"שאלות נפוצות".
    בהצלחה
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיבה לחוסר התגובה?

אם
    10/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו