רגרסיה בגמילה מחיתולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגרסיה בגמילה מחיתולים
    יעל
    10/11/2009

ביתי בת שנתיים וארבעה חודשים. לפני כשלושה שבועות החלנו בתהליך גמילה שהתקדם מצויין בכל הקשור לפיפי וקצת פחות טוב לקקי. לפני כשבוע שמנו לב שהיא מתאפקת לא לעשות קקי כך שעברו ימים שלמים בלי שעשתה קקי. כתוצאה מכך נוצרה לה עצירות קשה היא מאוד סבלה מכאבים וכל פעם שיצא לא קקי זה היה לאחר מאמצים שלה להתאפק ואף פעם לא יצא בסיר או בשירותים אלא תמיד בתחתונים. בהתיעצות עם רופאת הילדים שלה הוחלט לתת לה סירופ אבילק שמאפשר יציאות רכות ואכן מאתמול ה"שתחרר הפקק " והיא עשתה פעמים רבות קקי רך אבל תמיד בתחתונים. חשוב לי לציין שבמקביל להתאפקות שלה לא לעשות קקי היא החלה לסרב ללכת לשירותים ולסיר בבית גם לפיפי (בגן ואצל ההורים שלי היא כן הלכה) ולמעשה התאפקה גם לא לעשות פיפי עד שבסוף היה יוצא לה בתחתונים.
    מאחר וראיתי כי כל העניין קשה לה וכי יוצא לה כל הזמן קקי בתחתונים הצעתי לה חיתול והיא שמחה מאוד כך שלמעשה חזרנו לחיתולים.
    השאלה שלי היא האם לזרום איתה ולחזור בינתיים לחיתולים או להמשיך לנסות שתלך לשירותים גם בבית. אני חוששת שאולי השאלות החוזרות ונשנות האם יש פיפי והעידוד שלנו שתלך לשירותים מלחיצים אותה ובגלל זה היא מתאפקת אז בינתיים הפסקתי לשאול אותה אפילו אם היא רוצה ללכת לשירותים.
    תודה רבה,
    אמא של עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגרסיה בגמילה מחיתולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגרסיה בגמילה מחיתולים

סמדר ריינר
    10/11/2009

שלום אמא של עמית,
    אנא פני לעמודת "שאלות נפוצות" יש שם תשובה שמתייחסית לסוג זה של בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו