ילדה בת 3 במהלך החודש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 במהלך החודש
    רוז
    10/11/2009

הזה היתה חולה בדלקת ריאות והיתה איתי בבית כמעט שבועיים ההסתגלות לגן בחזרה מהמחלה היתה קשה בכתה הרבה אמא בעיקר שהלכה לישון בגן ועכשיו שוב חולה בדלקת אוזניים ואיתי כבר שבוע בבית במהלך כל השבוע לא ישנה טוב ובוכה הרבה אמא אמא אני מתגעגעת אליך אני בחודש שמיני וכל הזמן היא בחרדות
    מה עושים??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 3 במהלך החודש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן וללידה קרובה

נעמה סבג שמש
    12/11/2009

שלום רוז,

האם זו השנה הראשונה של ביתך בגן?
    ברור שהמחלות משבשות לה את השגרה ויוצרות קשיים. כל פעם שהיא מתאקלמת, היא שוב בבית עם אמא, ומה יותר כיף מזה?
    הילדה מבולבלת לחלוטין ש, שלא באשמתכם.
    גם ההריון בוודאי משפיע. אינך כתמול שלשום. קראי עימה ספרים, הכיני אותה להולך לקרות,
    כל פעם לפני חזרה לגן, הכנה אותה רגשית כבר יום לפני.
    היא עוברת תק' לא פשוטה. תנו לה חום ואהבה ועטפו אותה. אין ברירה אלא לעבור אותה.
    את יכולה לקרוא את מאמריי בנושא כניסת אח חדש למשפחה וגם כניסה לגן, באתר זה או באתר שלי.

בהצלחה ולידה קלה,
    נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת לא השנה הראשונה שלה בגן

רוז
    12/11/2009

היא מגיל שנה וחצי בגן השנה היא נכנסה לגן חדש
    אני מספרת לה המון סיפורים על תוכי (היא ישנה עם בובה תוכי) שהלך לבית ספר והיה מבולבל והכל הסתדר

היא בוכה הרבה אמא חשו לציין שבתחילת חודש שעבר היא נכנסה ליום שלם לגן לפני זה היתה חצי יום

מה לעשות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתגלות מחודשת וציפיה ללידה

נעמה סבג שמש
    12/11/2009

היי רוז,

כמו שדיברנו, הנושא הרבה יותר מורכב.
    נמשיך את שיחתנו לעומק.

בינתיים, קחי נשימה עמוקה. את עושה את המקסימום כדי שלילדה יהיה טוב.

בברכה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו