ילד שמתלונן כי הגננת בפעוטון צובטת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שמתלונן כי הגננת בפעוטון צובטת
    רוני
    10/11/2009

הבן שלי נכנס לפעוטון חדש שנחשב לפעוטון טוב, הגננת נראת טובה וגם המטפלת , אתמול שאלתי את בני אם הוא אוהב את הגננת והוא אמר שלא, שאלתי אותו למה , הוא בן שנתיים וארבעה חודשים ויש לו איחור בדיבור אך מסביר הכל מצויין דרך תנועות ידיים , הוא הרים את המכנס שלו ועשה תנועה של צביטה ומשיכת שערות בראש, יש לציין שבלילות האחרונים הוא לא ישן טוב בלילה ואתמול בלילה התעורר והראה לי את הרגל שלו שוב,
    אני רוצה לציין שהוא נכנס לגן ללא בכי ובאופן כללי לא נראה שרע לו, אני לא יודעת מה לעשות ושוקלת לא לשלוח אותו לגן.
    מה לעשות???
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שמתלונן

נעמה סבג שמש
    12/11/2009

רוני שלום,

ילדים בגיל זה מפעילים את דמיונם ויכולים גם לספר שאת מכה אותם, כאמא.
    עם זאת, לא הייתי מתעלמת מהדברים, הייתי משוחחת עם אמהות נוספות ומגיעה במפתיע לגן.

עם הילד הייתי עושה"הצגה" עם בובות או חיות וכך מנסה לדובב אותו ולהוציא ממנו מה אכן קורה בגן.

בדקי את הדברים, אך אל תילחצי.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי-חשיבה

ילדה אחת רבה עם אחיינית שלי והלכתי לברר והרבה ילדים היו מסביבי דרך אגב היא כיתה ב ואמרתי לה אם תתחילי איתה אני אוציא לך את העיינים מהמקום ואחר-כך ביקשתי מממנה סליחה אבל היא לא סלחה לי היא בכתה ואמרה אותי למחנכת שלה ביררתי את זה עם המחנכת ובשיעור האחרון היא גם אמרה למחנכת שלי וביררנו עכשיו הפחד הגדול שלי זה שאחד ההורים שלה יבואו לבית הספר ויצעקו עלי אני נראית ילדה קשוחה אבל מבפנים אני הילדה הכי פחדנית שיש בעולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות וסליחה

סמדר ריינר
    12/11/2009

שלום גיל,
    נראה שהבנת שעשית טעות, ובאמת זה מפחיד שאנשים מבוגרים יבואו ויצעקו עלייך. האם הורייך יודעים ממה שקרה? אולי כדאי שתדברי עם אחד המבוגרים, המורה שלך או הורייך, לאחר שהודית בטעות וביקשת סליחה, מותר גם לך להראות את הפחדים שלך למבוגרים ולא רק את הקשיחות ולקבל את העזרה שלהם. יכול הליות שאת נהיית קשוחה כי את לא בטוחה שיגנו עייך ואת מנסה להגן על עצמך ועל האחיינית שלך. זה גם התפקיד של המבוגרים להגן עלייך, לא שלך לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, שאלה נוספת

רוני
    14/11/2009

נעמה תודה על תשובתך, רציתי לדעת בבקשה באיזו דרך (אם תוכלי לתת דוגמה) אוכל לעשות "הצגה" עם בובות על מנת שאוכל לדעת אם הגננת אכן צובטת אותו או לא.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו