מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה שלא מדברתגל11/11/2009
שלום,
בתי בת 4, בבית מדברת שוטף וגם עם חברים שאליהם היא רגילה.
כאשר אנו הולכים לחברים שאליהם היא פחות רגילה היא לא מדברת איתם, היא משחקת אבל בלי לדבר, וגם בגן היא לא מדברת עם הגננת. מדובר בגננת חדשה, גם בגן הקודם היא דיברה עם הגננת רק במצבים של אחת על אחת ולא בפורום של ילדים.
הילדה שלי מקסימה וגם חברותית אבל לאחרונה אני מרגישה שחוסר הדיבור מתחיל לפגוע בה חברתית.
היכן כדאי לאבחן את העניין והאם יש דרכי טיפול ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שלא מדברת
סמדר ריינר11/11/2009שלום גל,
אוי תסבירי יותר איך הדבר פוגע בה חברתית, כי זה לא כל כך ברור. מדובר בילדב קטנה, את בעצמך אומרת שהיא לאמדברת עם ילדים שהיא לא רגילה אליהם, סימן שכשהיא מתרגלת היא כן מדברת, אז אולי צריך לתת לה זמן להתרגל. יש ילדים שזקוקים ליותר זמן וצריך לכבד זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שלא מדברת
גל16/11/2009סמדר שלום,
ביקשת שאסביר יותר - אחים של חברות שאנו באות אליהם שואלים, מה היא לא מדברת ? לפעמים גם הילדים בני גילה שואלים זאת. כמו כן לעתים הורים מעירים משהו בסגנון "בלעת את הלשון" ?
ובנוסף יש לי הרגשה שבגלל שהיא לא מדברת אז פחות רוצים להזמין אותה.
אודה לך אם תוכלי לייעץ לי מה להגיד לבת שלי או לאחים/הורים שמעירים הערות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שלא מדברת
סמדר ריינר16/11/2009שלום גל,
אולי פשוט להסביר כמו שהסברת כאן - שכשהיא מתרגלת היא מדברת...פשוט להגיד שלפעמים היא מתביישת וכשהיא מכירה יותר אז היא גם מדברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)