דילמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה
    דלית
    11/11/2009

בני בן השמונה טופל אצל פסיכולוגית שעבדה איתו מאוד יפה היא עשתה לו טיפול מאוד מובנה וגם עבדה איתו עם מכשיר שנקרא ביופידבק.
    הילד הפסיק לעשות במכנסיים וגם הפחדים מאוד ירדו. הוא מתפקד נהנדר בבית ובכיתה. וגם אנחנו למדנו לעבוד איתו. הטיפול הפסיק ולפני כמה זמן הבן הגדול התחיל מאוד להתקשה. יש לו חרדות הוא לא ישן בלילדה וגם מגמגם.
    אני לא יודעת אם יהיה נכון לקטן שאקח גם את הגדול עליה. (לא דיברתי איתה עדיין על זה). אני מפחדת שאם הקטן ירצה שוב ללכת עליה זה כבר יהיה מקום לגדול.
    מה נראה לכם נכון לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה

סמדר ריינר
    11/11/2009

שלום דלית,
    דילמה במקומה. אם הפסיכולוגית היא מקצועית ומקפידה על אתיקה היא גם לא תסכים לקבל אותו כי לא מקובל לטפל באחים, אבל אולי היא תוכל להמליץ לכם על מטפל/ת אחר/ת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

דלית
    12/11/2009

תודה. התקשרתי אליה והיא המליצה לי על מספר פסיכולוגים באזור ואכן אמרה שלא מקובל שהיא תטפל באחים. אני אפנה אליהם. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו