מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוכל לתינוק בן חצי שנהדנית01/04/2007
שלום,
הבנתי שאחרי חצי שנה אפשר להתחיל באוכל מלבד סימילאק. כיצד כדאי להתחיל במה וכמה? בגלל שהתור שלי לטיפת חלב רק בעוד 3 שבועות (בגלל הפסח) האחות בטיפת חלב אמרה לי לחכות עד לתור ורק אז להתחיל באוכל שונה. אני לא רוצה סתם לתת לבני לחכות 3 שבועות עם סוגי אוכל שונים בגלל שאין תור מוקדם יותר. מה אתה ממליץ? בנוסף האם כדאי לעבור לסימילק אחר מעל גיל 6 חודשים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעתך עברה לפורום רפואת ילדים
מערכת BeOK01/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל לבן חצי שנה
שרון באומל03/04/2007שלום לך.
מגיל חצי שנה אפשר להתחיל לאכול מוצקים. ההמלצה היא להתחיל עם ירקות מאודים. בתחילה, יש לאדות כל ירק בנפרד: למשל: גזר, בטטה, קישוא וכו'. במשך יומיים שלושה לתת רק ירק אחד, מרוסק היטב, על מנת לשלול תגובה אלרגנית. לאחר השלילה, אפשר להוסיף לאותו ירק עוד ירק ועוד אחד בהדרגה.
בתחילה, לתת כפית אחת או שתים. כדאי להבין שעבור התינוק הטעם וסוג האכילה הוא שונה מאוד מיניקה ואכילה מבקבוק, והוא צריך להתרגל. לכן, לא ללחוץ. בחודשיים הראשונים, אכילת המוצקים עבורו הוא תהליך של למידה.
אחרי שהילד אוכל מרק מכמה ירקות, אפשר להתחיל להוסיף מנה של פירות מרוסקים, לפי אותה השיטה - פרי אחר פרי. כדאי להימנע מפירות אלרגנים כמו תות ואפרסמון.
את המשך ההוראות תקבלי בטיפת חלב, ואת מוזמנת גם לשבו ולהתייעץ איתי בנושא.
לגבי ההמשך, יש עצות לגבי אכילה בריאה באתר שלי: www. sharonba. com.
לגבי הסימילאק -תבדקי על האריזה עצמה לגבי מעבר לסימילאק אחר. בד"כ בגיל חצי שנה עוברים למספר 2.
בהצלחה ובתיאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
