אוכל לתינוק בן חצי שנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוכל לתינוק בן חצי שנה
    דנית
    01/04/2007

שלום,
    הבנתי שאחרי חצי שנה אפשר להתחיל באוכל מלבד סימילאק. כיצד כדאי להתחיל במה וכמה? בגלל שהתור שלי לטיפת חלב רק בעוד 3 שבועות (בגלל הפסח) האחות בטיפת חלב אמרה לי לחכות עד לתור ורק אז להתחיל באוכל שונה. אני לא רוצה סתם לתת לבני לחכות 3 שבועות עם סוגי אוכל שונים בגלל שאין תור מוקדם יותר. מה אתה ממליץ? בנוסף האם כדאי לעבור לסימילק אחר מעל גיל 6 חודשים? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לתינוק בן חצי שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעתך עברה לפורום רפואת ילדים

מערכת BeOK
    01/04/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל לבן חצי שנה

שרון באומל
    03/04/2007

שלום לך.
    מגיל חצי שנה אפשר להתחיל לאכול מוצקים. ההמלצה היא להתחיל עם ירקות מאודים. בתחילה, יש לאדות כל ירק בנפרד: למשל: גזר, בטטה, קישוא וכו'. במשך יומיים שלושה לתת רק ירק אחד, מרוסק היטב, על מנת לשלול תגובה אלרגנית. לאחר השלילה, אפשר להוסיף לאותו ירק עוד ירק ועוד אחד בהדרגה.
    בתחילה, לתת כפית אחת או שתים. כדאי להבין שעבור התינוק הטעם וסוג האכילה הוא שונה מאוד מיניקה ואכילה מבקבוק, והוא צריך להתרגל. לכן, לא ללחוץ. בחודשיים הראשונים, אכילת המוצקים עבורו הוא תהליך של למידה.
    אחרי שהילד אוכל מרק מכמה ירקות, אפשר להתחיל להוסיף מנה של פירות מרוסקים, לפי אותה השיטה - פרי אחר פרי. כדאי להימנע מפירות אלרגנים כמו תות ואפרסמון.
    את המשך ההוראות תקבלי בטיפת חלב, ואת מוזמנת גם לשבו ולהתייעץ איתי בנושא.
    לגבי ההמשך, יש עצות לגבי אכילה בריאה באתר שלי: www. sharonba. com.
    לגבי הסימילאק -תבדקי על האריזה עצמה לגבי מעבר לסימילאק אחר. בד"כ בגיל חצי שנה עוברים למספר 2.
    בהצלחה ובתיאבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו