חילוקי דעות בחינוך ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות בחינוך ילדים
    חנן
    14/11/2009

שלום.
    אני נשוי +ילד בן 14 ורציתי לשאול מה ניתן לעשות כאשר יש חילוקי דעות קשים בגישת החינוך של הילד ביני ובין אשתי .
    אשתי מפנקת את הילד ולא שמה לו גבולות כאשר אני להפך , לדעתי גישתה גורמת ותגרום נזק לילד ואנו רואים זאת כבר היום .
    הלכנו להרצאות ויועצים אבל לא הצלחנו למצוא את שביל הזהב ויש לנו מריבות וחיכוכים בנושא זה בינינו והילד כמובן מנצל זאת .
    אשתי טוענת שגישתה היא הנכונה למרות שנאמר לה בכל מיני מצבים כי היא טועה ויש דרכים אחרות וחייבים לשים גבולות ולעמוד עליהם אבל היא לא מצליחה לשלוט בגבולות כי היא פועלת מהרגש ולא מהסכל כנ"ל היא לא לומדת מהשגיאות שהיא עושה ומשנה את דרכה בהמשך ולצערי היא נופלת לשם עוד ועוד .
    איך ניתן לשנות את גישתה של אשתי ולהאיר לה את הדרך שתבין שהיא גורמת לנזק בגישת החינוך שלה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילוקי דעות בחינוך ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות בחינוך הילדים

נעמה סבג שמש
    14/11/2009

יוסי שלום,

קריאת ספרי הדרכה להורים או פנייה לייעוץ, לבדה, ללא נוכחותך, בה תצטרך לנסות להצדיק את עצמה, יכול ללמדה מה החסרונות של דרכה ומהן ההשלכות. ברגע שכאמא, תבין את הנזק, אני בטוח שזה ישפיע על מהלכיה.
    חשוב שאתה לא תהיה נוכח בפגישה כזו, כדי שאת המסקנות תסיק לבדה, מבלי לחשוש מ"אמרתי, לך, את רואה?"

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו