מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן ה4 מאיים במילים כמו להרוגאמא מודאגת14/11/2009
שלום,
בני בן הבכור בן ה 4 מאיים במילים כמו אני יהרוג אותך כשאהיה גדול בצבא , או אני יחתוך אותך בסכין.
לפני 4 חודשיים נולדה לנו בת, והיא השנייה מבין ילדנו.
בנוסף הילד עבר לגן חדש, גן ערייה מבלי שהכיר אף ילד. ובנוסף נגמל מהמוצץ והטולי.
לאחרונה יש לו התקפיי זעם, הוא מתפרץ, טורק דלתות, מותח גבולות, לא עושה מה שאומרים לו, מתנגד לכל דבר, מתבכיין על כל דבר.
הוא היה אצל חבר והם שיחקו בהנאה, המגדל שהם עשו התפרק והילד שלי התחיל להתעצבן ואמר אני מטומטם, אני מכוער, האמא המארחת חיבקה אותו ואמרה לו מה פתאום אתה ילד יפה וחכם, למה אתה אומר דבר כזה? ואז הוא אמר אני רוצה שיונתן יחתוך אותי בסכין ואז הוא ניגש למגירת הסכום של המארחת, ושהיא ניגשה למטבח הוא טרק את המגירה בבהלה.
חשוב לי להדגיש שהילד חיי בהרמוניה ואהבה אינסופית, אנחנו משפחה שמחה, המון מוזיקה, ריקודים, צחוק והנאה שרווים בבית שלנו, הוא מקבל אינסוף אהבה וחיזוקים.
כשאני אומרת לו אתה מקסים נבון חכם ויפה הוא אומר לי לעיתים לא אאאא אני מטומטם.
אני לא יודעת מאיפה זה מגיע?!! האם זו קנאה בעקבות האחות שנולדה?!!! ואם כן איך מתנהגים איתו? זה נורמאלי שילד בן 4 מדבר בצורה כזו? מה אני אמורה לעשות??????????????
בבקשה זקוקה לעזרה דחופה.
המקרה שהוא אמר לחבר שלו אני רוצה שתחתוך אותי בסכין קרה היום, והאמא של הילד התקשרה מודאגת לעדכן אותי.
אנא , תשובתכן המהירה
בברכה והמון תודה
אמא מודאגת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 מאיים במילים
סמדר ריינר14/11/2009שלום "אמא מודאגת",
את מתארת בעצמך כמה שינויים עבר הילד בבת אחת, ואת מבינה יפה ונכון שזה קשור למצוקה שלו. יכול להיות בהחלט שהילד מקנא, וגם מרגיש שנדרש ממנו להיות גדול ושזה אומר, בחוויה שלו, ויתור על כל אופציה של פינוק, ולחזור ליהות קטן ונחווה אולי על ידו כאובדן של אהבה.
חשוב לדבר איתו על כך באופן שהוא מבין, כלומר שהוא נהיה גדול ויש לו אחות קטנה ואולי הוא מרגיש שהמשפחה השתנתה, אבל גם לו מותר לפעמים לחזור להיות קטן אם בא לו, הייתי נותנת לו להתפנק לפעמים, לקבל חיבוקים וגם מוצץ או בקבוק באופן זמני, אל דאגה הוא בעצמו ירצה לחזור להיות גדול אחר כך, לשדר לו שזה בסדר שלפעמים לא הולך לו או בא לו להיות קטן, זה לא מאכזב אותכם ואתם לא תכעסו עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)