... תלונות על משעמם לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ... תלונות על משעמם לי
    אוראל
    15/11/2009

הי

יש לי 2 בנים בני 3, ו- 6 שכל הזמן מתלוננים שמשעמם להם בבית.
    הבית מלא משחקים, יש חדר צעצועים, אני מנסה לשדל אותם להיכנס לחדר באם משעמם להם אבל זה לא הולך לי.

אני מוצאת שהכעסים שלהם מאוד גדולים גם עלינו ההורים וגם אחד על השני כך שהם לא מוצאים דרכי משחק משותף , דבר שאני רואה אצל החברות שלי.
    איך אני יכולה ללמד אותם לשחק בינהם משחק פורה ולגרום לחיבור בינהם , כי הם רבים כל הזמן על כל דבר ולא מוצאים שפה משותפת.

תודה
    אוראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ... תלונות על משעמם לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלונות על משעמם לי

סמדר ריינר
    15/11/2009

שלום אוראל,

כמה דברים לא ברורים לי. קודם כל האם הם מוצאים דרך לשחק ולהנות גם אם זה לא משחק משותף? האם מבחינתך חייב היות משחק משותף? הם ילדים בני 6 ו-3 זה פער גילאים שלא תמיד יכולים להרגיש שיש דברים משותפים.
    דבר שני יכול להיות שאת חשה שמתפקידך לדאוג שהם לא ישתעממו ואם הם משתעממים סימן שהתרשלת בתפקידך או שאין מספיק צעצועים?
    היכולת של ילד למצוא עניין ולהעסיק את עצמו לא קשורה לכמות הצעצועים שעומדים לרשותו, וההורה לא חייב להיות צוות הווי ובידור שלו.
    יכול להיות שהם לא כל כך יודעים לשחק, וכדאי שתשחקי איתם, ביחד ו/או לחוד, תציירי איתם ותעודדי אותם לשחק משחקי דמיון כל אחד בהתאם לגילו, תקריאי להם סיפורים וכו', עד שיפתחו יכולת לעשות זאת גם בעצמם, לידך, לבד, אחד עם השני וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו