מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ... תלונות על משעמם ליאוראל15/11/2009
הי
יש לי 2 בנים בני 3, ו- 6 שכל הזמן מתלוננים שמשעמם להם בבית.
הבית מלא משחקים, יש חדר צעצועים, אני מנסה לשדל אותם להיכנס לחדר באם משעמם להם אבל זה לא הולך לי.
אני מוצאת שהכעסים שלהם מאוד גדולים גם עלינו ההורים וגם אחד על השני כך שהם לא מוצאים דרכי משחק משותף , דבר שאני רואה אצל החברות שלי.
איך אני יכולה ללמד אותם לשחק בינהם משחק פורה ולגרום לחיבור בינהם , כי הם רבים כל הזמן על כל דבר ולא מוצאים שפה משותפת.
תודה
אוראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלונות על משעמם לי
סמדר ריינר15/11/2009שלום אוראל,
כמה דברים לא ברורים לי. קודם כל האם הם מוצאים דרך לשחק ולהנות גם אם זה לא משחק משותף? האם מבחינתך חייב היות משחק משותף? הם ילדים בני 6 ו-3 זה פער גילאים שלא תמיד יכולים להרגיש שיש דברים משותפים.
דבר שני יכול להיות שאת חשה שמתפקידך לדאוג שהם לא ישתעממו ואם הם משתעממים סימן שהתרשלת בתפקידך או שאין מספיק צעצועים?
היכולת של ילד למצוא עניין ולהעסיק את עצמו לא קשורה לכמות הצעצועים שעומדים לרשותו, וההורה לא חייב להיות צוות הווי ובידור שלו.
יכול להיות שהם לא כל כך יודעים לשחק, וכדאי שתשחקי איתם, ביחד ו/או לחוד, תציירי איתם ותעודדי אותם לשחק משחקי דמיון כל אחד בהתאם לגילו, תקריאי להם סיפורים וכו', עד שיפתחו יכולת לעשות זאת גם בעצמם, לידך, לבד, אחד עם השני וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)