עזרה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    הילה
    15/11/2009

שלום רב
    שמי הילה ואני אמא לילד בן 5 אני התכתבתי איתכם כמה פעמים ואני רוצה עזרה שוב ילדי הועבר גן היום עקב הבלגן שהיה בגן אלימות מיצד הגננת אך היום נשארתי איתו לכמה שעות והוא אמר לי "אמא תלכי אני ישאר בגן החדש " שמחתי מאוד כי חשבתי שבאמת הוא זקוק לגן החדש אך לפתע אחרי שעה קיבלתי טלפון הבן שלך לא מקשיב לי לפי בדיקתי היא התקשרה לגן שבו למד בני לראשונה אוקיי אני מוכנה שבני יטופל עים פסיכולוגית ילדים אך אני רואה שהכול מאפיה אחת גדולה מה אני יעשה בבקשה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה

סמדר ריינר
    15/11/2009

שלום הילה,
    נראה שנוצר משבר אמון בינך לבין המערכת. את לא מאמינה להם והם חוששים מבנך וממך ומהבעיות שיכולות להתעורר.
    חשוב שתדברי עם הגננת החדשה, לא רק ממקום של טענות ופגיעה, ואני מבינה שנפגעת, אלא ממקום שמנסה לפתוח דף חדש.
    למשל הייתי אומרת לה שאת מבינה שיש קשיים לבן שלך ואת מוכנה לטפל בהם, ואת מבקשת שגם יתנו לו צ'אנס ולא ידביקו לו סטיגמה מייד עם כניסתו, ושאת מאמינה שאם את תשתדלי וגם הילד וגם הגננת, יכול להיות שבגן הזה ילך לו יותר.
    תביני ,את מפחדת מהם כי את מרגישה קטנה מול המערכת והם מפחדים ממך, כי הם הבינו שאת לא שותקת, והצלחת להעביר את בנך גן ולהאשים גננת בכך שהיא אלימה, כלומר כולם מפחדים מכולם, גם הגננת החדשה חוששת שעוד מעט יהיו האשמות כאלה גם כלפיה.
    לכן כדאי לדבר על הדברים בלי נימת האשמה, ולנסות לתת אמון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו