מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גילויים מינייםללא שם15/11/2009
בני בן 9 נחשף לאחרונה לעצם קיומם של יחסים לסביים והומואים בכיתה משיחה ששמע. מאז הוא מזועזע מהרעיון וטוען בכל ערב כי יש לו מועקה ענקית. יש לי תחושה שהוא מצא אצלנו בבית סרט ארוטי ומזה בעצם הזעזוע הגדול אבל הוא מתבייש לומר את האמת. מדובר בילד מאוד מאוד רגיש. התגובות שלו מפחידות אותי. הוא מבקש שמישהו יעזור לו להיפטר מהתחושה הנוראית שיש לו בבטן. מה עושים??? אני מפחדת מאוד ולא יודעת איך כדאי להגיב. בבקשה עצה מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילויים מיניים
סמדר ריינר16/11/2009שלום לאם האלמונית,
הדרך היחידה היא לשוחח איתו בצורה יותר גלויה על המחשבות שהמידע מעורר בו, והחרדות שזה מעלה. רצוי שאת השיחה יעשה האב, מאחר והילד זקוק למשיהו שעבר תהליך של התבגרות מינית דומה לזה שעליו לעבור. יכול להיות שלילד יש חשש שגם הוא יכול להיות הומו או משהו כזה, ושיחה גלויה יכולה לשדר קבלה ולפוגג חרדות שאולי הן לא הכרחיות. למשל,שאולי עוד מוקדןם לדעת בגילו, ושלכולם יש פנטזיות מיניות מכל מיני סוגים זה עוד לא אומר שום דבר על הבחירה המינית שהוא יעשה כשיהיה גדול וגם אם כן, זה לא בהכרח דבר רע. זה כמובן אם היחשתי נכון מה מטריד אותו, אבל צריך לוודא קושם כל בשיחה גלויה מה מטריד אותו באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)