גילויים מיניים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גילויים מיניים
    ללא שם
    15/11/2009

בני בן 9 נחשף לאחרונה לעצם קיומם של יחסים לסביים והומואים בכיתה משיחה ששמע. מאז הוא מזועזע מהרעיון וטוען בכל ערב כי יש לו מועקה ענקית. יש לי תחושה שהוא מצא אצלנו בבית סרט ארוטי ומזה בעצם הזעזוע הגדול אבל הוא מתבייש לומר את האמת. מדובר בילד מאוד מאוד רגיש. התגובות שלו מפחידות אותי. הוא מבקש שמישהו יעזור לו להיפטר מהתחושה הנוראית שיש לו בבטן. מה עושים??? אני מפחדת מאוד ולא יודעת איך כדאי להגיב. בבקשה עצה מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילויים מיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילויים מיניים

סמדר ריינר
    16/11/2009

שלום לאם האלמונית,
    הדרך היחידה היא לשוחח איתו בצורה יותר גלויה על המחשבות שהמידע מעורר בו, והחרדות שזה מעלה. רצוי שאת השיחה יעשה האב, מאחר והילד זקוק למשיהו שעבר תהליך של התבגרות מינית דומה לזה שעליו לעבור. יכול להיות שלילד יש חשש שגם הוא יכול להיות הומו או משהו כזה, ושיחה גלויה יכולה לשדר קבלה ולפוגג חרדות שאולי הן לא הכרחיות. למשל,שאולי עוד מוקדןם לדעת בגילו, ושלכולם יש פנטזיות מיניות מכל מיני סוגים זה עוד לא אומר שום דבר על הבחירה המינית שהוא יעשה כשיהיה גדול וגם אם כן, זה לא בהכרח דבר רע. זה כמובן אם היחשתי נכון מה מטריד אותו, אבל צריך לוודא קושם כל בשיחה גלויה מה מטריד אותו באמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו