בן 5 שמדבר בקול רם וגם צועק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 5 שמדבר בקול רם וגם צועק
    אריאלה
    23/09/2007

שלום רב,
    הילד שלי בן ה5 מדבר בקול רם וכל הזמן צועק.
    גם כשאני או אביו לידו הוא מדבר איתנו בצעקה, ואנו מעירים לו שאנחנו לידו ואנו נשמע אותו גם אם הוא ידבר יותר בשק ולאתו רגע הוא אכן מדבר יותר בשקט ואח"כ זה שוב חוזר על עצמו.
    עשינו לו בדיקת שמיעה והכל בסדר.
    ממה זה נובע ואיך אפשר ללמד אותו לדבר יותר בשקט וגם לא לצעוק .
    אודה לך על תשובתך המהירה.
    אריאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעקות

שרון באומל
    23/09/2007

שלום איראלה
    אנא כתבי לי קצת יותר על הילד, על מנת שאוכל לנסות לעזור. מתי החלו הצעקות? איך הוא מתנהג? איך היחסים שלו עם הסביבה והסובבים, האם יש לו אחים? איך היה כתינוק? איך מסתדר בגן?
    אני רוצה לנסות להבין יחד איתך מניין נובעות הצעקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 5 שצועק

אריאלה
    24/09/2007

שלום רב

ילדי הוא ילד מאוד ורבלי, בעל דמיון, כתינוק היה ילד מאוד נוח,לא בכיין, יודע להעסיק את עצמו.
    יש לו אח נוסף בן שנתיים.
    הוא ילד די חברותי יודע ליצור קשרים, קצת בישן ורגיש.
    בגן קשה לו בבוקר להפרד, אולם אח"כ הוא מאוד נהנה.
    כפי שהסברתי גם כשאנו נמצאים על ידו הוא מדבר בקול רם עד צעקה, ואנו מסבירים לו שאנחנו קרובים אליו ושומעים אות.
    אנחנו מאוד דואגים לכך שתהיה חלוקת קשב שווה לשניהם.

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעקות

שרון באומל
    26/09/2007

שלום אריאלה
    מבסיבה כלשהי נראה לי שהילד חש שעל מנת להיות נראה ונשמע הוא צריך לצעוק. אולחי על רקע יכולת מתפתחת והולכת של אחיו הצעיר??
    בכל מקרה אני מציעה לומר לו משהו בנוסח "שמנו לב שכשאתה נמצא לידינו אתה צועק. זה מאוד לא נעים לי ולאבא. אנחנו גם לא מבינים למה אתה עושה את זה. אולי אתה מרגיש שלא נשמע אותך אם לא תצעק?" לאחר מכן תנסו למצוא יחד דרכים אדפטיביות יותר איך להימנע מהצעקה: ולעשות זאת יחד עם הילד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו