מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 5 שמדבר בקול רם וגם צועקאריאלה23/09/2007
שלום רב,
הילד שלי בן ה5 מדבר בקול רם וכל הזמן צועק.
גם כשאני או אביו לידו הוא מדבר איתנו בצעקה, ואנו מעירים לו שאנחנו לידו ואנו נשמע אותו גם אם הוא ידבר יותר בשק ולאתו רגע הוא אכן מדבר יותר בשקט ואח"כ זה שוב חוזר על עצמו.
עשינו לו בדיקת שמיעה והכל בסדר.
ממה זה נובע ואיך אפשר ללמד אותו לדבר יותר בשקט וגם לא לצעוק .
אודה לך על תשובתך המהירה.
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעקות
שרון באומל23/09/2007שלום איראלה
אנא כתבי לי קצת יותר על הילד, על מנת שאוכל לנסות לעזור. מתי החלו הצעקות? איך הוא מתנהג? איך היחסים שלו עם הסביבה והסובבים, האם יש לו אחים? איך היה כתינוק? איך מסתדר בגן?
אני רוצה לנסות להבין יחד איתך מניין נובעות הצעקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 5 שצועק
אריאלה24/09/2007שלום רב
ילדי הוא ילד מאוד ורבלי, בעל דמיון, כתינוק היה ילד מאוד נוח,לא בכיין, יודע להעסיק את עצמו.
יש לו אח נוסף בן שנתיים.
הוא ילד די חברותי יודע ליצור קשרים, קצת בישן ורגיש.
בגן קשה לו בבוקר להפרד, אולם אח"כ הוא מאוד נהנה.
כפי שהסברתי גם כשאנו נמצאים על ידו הוא מדבר בקול רם עד צעקה, ואנו מסבירים לו שאנחנו קרובים אליו ושומעים אות.
אנחנו מאוד דואגים לכך שתהיה חלוקת קשב שווה לשניהם.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעקות
שרון באומל26/09/2007שלום אריאלה
מבסיבה כלשהי נראה לי שהילד חש שעל מנת להיות נראה ונשמע הוא צריך לצעוק. אולחי על רקע יכולת מתפתחת והולכת של אחיו הצעיר??
בכל מקרה אני מציעה לומר לו משהו בנוסח "שמנו לב שכשאתה נמצא לידינו אתה צועק. זה מאוד לא נעים לי ולאבא. אנחנו גם לא מבינים למה אתה עושה את זה. אולי אתה מרגיש שלא נשמע אותך אם לא תצעק?" לאחר מכן תנסו למצוא יחד דרכים אדפטיביות יותר איך להימנע מהצעקה: ולעשות זאת יחד עם הילד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)