ייעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    עידו
    16/11/2009

שלום.
    *אני צריך רק עיצות טובות!

1. אני עידו בן 16 והרבה זמן שאני מפחד ממחלות,למשל אני רואה בחדשות באולפן שישי משהו שחלה במשהו ואני כזה מפחד לראות ואפילו אני קצת חושב על זה לאחר הכתבה זה מאין פחד שזה יקרה גם לי חלילה ואני גם היפוכונדר שמתי לב למשל שמעתי סיפור על משהו ואז לאחר כמה ימים אני חושב שיש לי את התסמינים של הדבר כאילו כמה דקות של לחץ פסיכולוגי עכשיו זה כבר פחות קורה לי אבל בכל מיקרה.
    2. איך אתם ממליצים להיתגבר על בושה אני בסך הכל לא מגדיר את עצמי כביישן פשוט קל מאוד להביך אותי אני מגיע למצב של הסמקה משטויות.
    3. איך לשלוט על העצבים אני מתעצבן בקלות אומנם לא מכה חלילה אבל בכל זאת.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ

סמדר ריינר
    17/11/2009

שלום עידו,
    הדברים שאתה שואל הם קצת מסובכים בשביל לתת להם עיצות ולפתור אותם באינטרנט.
    באופן כללי, נשמע שאתה לחוץ. כשאנחנו לחוצים, הדבר בא לידי ביטוי בגוף שלנו, כמו הסמקה כשאתה מתבייש, כמו כל מיני תופעות אחרות בגוף כשאתה חרד (דופק, הזעה, נשימה מהירה,) וכשאתה מתעצבן. אחת הדרכים לשלוט טוב יותר בכ התופעות שציינת, היא למצוא דרך להרפות את הגוף, ואז הרבגה פעמים גם הלחץ הפסיכולוגי יורד. אחת הדרכים להירגע היא באמצעות נשימות עמוקות. זה לא בהכרוח יפתור את כל הבעיה אבל יקל עליה. כדי לפתור את הדברים בצורה יסודית יותר יכול להיות שכשאי לך לפנות לטיפול.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו