זקוקה לעזרה ,בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה ,בבקשה
    יוליה
    17/11/2009

שלום.היום קרתה לי תקרית מאוד לא נעימה.טיילתי עם בני הבן פחות משנתיים בגן ציבורי ליד הבית.בגן יש 2 נדנדות.אחת הייתה פנויה והושבתי עליה את בני והשניה הייתה כבר תפוסה -עלי התיישבה (ולא התנדנדה ) נערה כבת 12. כעבור מספר דקות הגיע אחיה של הנערה,הילד בן 4.הוא דרש שהוריד את בני וכאשר קיבל תשובה שעליו להמתין עוד מספר דקות, אחותו דרשה אותו דבר.עניתי לה כי היא יכולה לפנות לו מקום .ענתה לי "שלא בא לה " והתחצפה.האח שלה דחף את בני ואף נתן לי מכה ברגל.איימתי לפנות למשטרה ואף איימתי לצלם את התנהגותם הפראית.הנערה המשיכה לתחצף,ענתה ש"הרי הוא לא הורג את בנך" ואף צילמה אותי ואת הילד שלי. בסופו של דבר נאלצנו לעזוב.מה עושים במקרים כאלה?הרי אני לא מכירה אותם ואת ההורים שלהם,הילדים הללו מבינים שהידיים שלי כבולות,אין בקירבת הבית שלי גן ציבורי אחר על מנת שאוכל לטייל שם.מה עושים במקרים כאילה? איך לגרום להם להבין מה מותר ומה לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה ,בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות בשכונה

סמדר ריינר
    17/11/2009

שלום נטשה,
    קרה לכם אירוע מאוד לא נעים, מכאיב ומפחיד. אני לא יודעת מה אתם יכוים לעשות עם הילדים האלה, זה לא עניין של להסביר להם מה מותר ולא עניין של הבנה. הם מבינים מה מותר אבל הם לא מקבלים את זה. סביר להניח שהילדים האלה בעצמם נמצאים במצוקה כלשהי. הפיתרון לגבי הילדים הוא סמכותי בלבד, וגם זה לא תמיד עוזר ואולי את גם לא מרגישה שאת יכולה. את צריכה לעשות את השיקול שלך האם תצליחי להתעקש כאן או לא. מה שחשוב בעיני הוא לא מה עושים עם הידים האלה, שהם לא הילדים שלך וזו לא אחריות שלך לפתור את בעייתם אלא איך מסבירה ילד שלך מה קרה, ואיך את פנויה לאכזבה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו