מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעזרה ,בבקשהיוליה17/11/2009
שלום.היום קרתה לי תקרית מאוד לא נעימה.טיילתי עם בני הבן פחות משנתיים בגן ציבורי ליד הבית.בגן יש 2 נדנדות.אחת הייתה פנויה והושבתי עליה את בני והשניה הייתה כבר תפוסה -עלי התיישבה (ולא התנדנדה ) נערה כבת 12. כעבור מספר דקות הגיע אחיה של הנערה,הילד בן 4.הוא דרש שהוריד את בני וכאשר קיבל תשובה שעליו להמתין עוד מספר דקות, אחותו דרשה אותו דבר.עניתי לה כי היא יכולה לפנות לו מקום .ענתה לי "שלא בא לה " והתחצפה.האח שלה דחף את בני ואף נתן לי מכה ברגל.איימתי לפנות למשטרה ואף איימתי לצלם את התנהגותם הפראית.הנערה המשיכה לתחצף,ענתה ש"הרי הוא לא הורג את בנך" ואף צילמה אותי ואת הילד שלי. בסופו של דבר נאלצנו לעזוב.מה עושים במקרים כאלה?הרי אני לא מכירה אותם ואת ההורים שלהם,הילדים הללו מבינים שהידיים שלי כבולות,אין בקירבת הבית שלי גן ציבורי אחר על מנת שאוכל לטייל שם.מה עושים במקרים כאילה? איך לגרום להם להבין מה מותר ומה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות בשכונה
סמדר ריינר17/11/2009שלום נטשה,
קרה לכם אירוע מאוד לא נעים, מכאיב ומפחיד. אני לא יודעת מה אתם יכוים לעשות עם הילדים האלה, זה לא עניין של להסביר להם מה מותר ולא עניין של הבנה. הם מבינים מה מותר אבל הם לא מקבלים את זה. סביר להניח שהילדים האלה בעצמם נמצאים במצוקה כלשהי. הפיתרון לגבי הילדים הוא סמכותי בלבד, וגם זה לא תמיד עוזר ואולי את גם לא מרגישה שאת יכולה. את צריכה לעשות את השיקול שלך האם תצליחי להתעקש כאן או לא. מה שחשוב בעיני הוא לא מה עושים עם הידים האלה, שהם לא הילדים שלך וזו לא אחריות שלך לפתור את בעייתם אלא איך מסבירה ילד שלך מה קרה, ואיך את פנויה לאכזבה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)