משיכות בשיער

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משיכות בשיער
    דקלה
    17/11/2009

בני בו שנה וחודש הוכנס למשפחתון לפני כ- חודש עדין לא הסתגל אך הבעיה המטרידה היא שמאז שנכנס למשפחתון עם עוד 4 ילדים החל למשוך בשיער לילדים באופן אגרסיבי גם לילדים גדולים רציתי לדעת מה צריכה להיות תגובתי כי נראה שהוא עושה בכוונה אם אני לא מתיחסת הוא עושה לעצמו נונונו עם היד מדובר בילד שמדבר יפה ומבין את הנאמר לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכות בשיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכות בשיער,

סמדר ריינר
    17/11/2009

שלום דקלה,
    זה שהילד מדבר יפה זה עוד לא אומר שהוא מבין לעומק את הכאב שנגרם לאחר כשהוא מושך לו בשיער. מדובר בילד קטן מאוד, ובגלל שיש לו יכוללת מילולית, קל לטעות ולצפות ממנו שיהיה גדול. אבל הוא קטן, הוא תינוק, ותינוקות מושכים בשערות, מה לעשות. אני לא חושבת שיש הרבה שאת יכולה לעשות מעבר למה שנעשה, מלבד לחכות קצת שהוא יבשיל יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קורה...

מלי
    18/11/2009

רציתי רק לספר לך שגם לי זה קרה עם ילדה במשפחתון בדיוק כפי שסיפרת המטפלת פשוט היתה לוקחת אותה ומרחיקה אותה מה"זירה" בחמימות ואחרי כמה ימים היא נרגעה וזה עובר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעקור את ההתנהגות

דנה
    06/04/2011

לא נשמע לי לעניין, זה לא צריך לקרות. זה קורה לילדים שרע להם. צריך להציב גבולות ולא להסכים להתנהגות הזו !
    פשוט לתפוס את היד בשעת משיכה ולומר "לא". הילד שלי לא צריך לסבול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו