מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משיכות בשיערדקלה17/11/2009
בני בו שנה וחודש הוכנס למשפחתון לפני כ- חודש עדין לא הסתגל אך הבעיה המטרידה היא שמאז שנכנס למשפחתון עם עוד 4 ילדים החל למשוך בשיער לילדים באופן אגרסיבי גם לילדים גדולים רציתי לדעת מה צריכה להיות תגובתי כי נראה שהוא עושה בכוונה אם אני לא מתיחסת הוא עושה לעצמו נונונו עם היד מדובר בילד שמדבר יפה ומבין את הנאמר לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכות בשיער,
סמדר ריינר17/11/2009שלום דקלה,
זה שהילד מדבר יפה זה עוד לא אומר שהוא מבין לעומק את הכאב שנגרם לאחר כשהוא מושך לו בשיער. מדובר בילד קטן מאוד, ובגלל שיש לו יכוללת מילולית, קל לטעות ולצפות ממנו שיהיה גדול. אבל הוא קטן, הוא תינוק, ותינוקות מושכים בשערות, מה לעשות. אני לא חושבת שיש הרבה שאת יכולה לעשות מעבר למה שנעשה, מלבד לחכות קצת שהוא יבשיל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קורה...
מלי18/11/2009רציתי רק לספר לך שגם לי זה קרה עם ילדה במשפחתון בדיוק כפי שסיפרת המטפלת פשוט היתה לוקחת אותה ומרחיקה אותה מה"זירה" בחמימות ואחרי כמה ימים היא נרגעה וזה עובר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעקור את ההתנהגות
דנה06/04/2011לא נשמע לי לעניין, זה לא צריך לקרות. זה קורה לילדים שרע להם. צריך להציב גבולות ולא להסכים להתנהגות הזו !
פשוט לתפוס את היד בשעת משיכה ולומר "לא". הילד שלי לא צריך לסבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)