מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות שינה - ילדה בת 1.4ליזי23/09/2007
שלום,
אני אמא לילדה בת 5 ו- 1.4.
התינוקת ילדה שמתעוררת בלילות המון. בליווי של רופאת המשפחה היא צינה שזו בעיה התנהגותית ושנעזור לה ללמוד לישון לבד. התהליך החל לפני 3 חודשים (היא לא ישנה טוב מגיל 3 חודשים), כשהיא קמה בלילה ובכתה עמדתי ליד הדלת ודיברתי איתה להקנות לה ביטחון, בהמשך הלילות היא בכתה עד שנרדמה. זה לא עוזר והיא ממשיכה לקום ולבכות כשעה. היא מתעוררת כל שעתיים.
אני חרדה לבעית השינה שלה שלא תהיה לכך השפעה על קשב וריכוז בעתיד וכן על חוסר השינה שלנו.
יש לה ליד הראש מוצצים ובקבוק מים. כלום לא עוזר.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי שינה
שרון באומל23/09/2007שלום ליזי
אני מאוד מבינה לליבך. קשה מאוד לשאת חוסר שינה כרוני של ילד. אני ממליצה לך על אחד משלושה ספרים: אחד הוא "לישון כמו תינוק" של אבי שדה. הוא מתאר שם את שיטת החמש דק' - שיטה יעילה ולרוב די מהירה. הספר השני הוא "לישון בלי לבכות" וכשמו כן הוא למידת שינה עצמאית ללא בכי. שיטה שאורכת זמן אך אמורה לגרום לילד לישון בצורה עצמאית. גם הלוחשת לתינוקות בספרה מציעה את שיטת ההרם הורד - שיטה יעליה, אך כוללת בכי של התינוק, ואולי גם מתאימה לתינוקות מעט יותר צעירים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)