מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביתי בת ה-5רוני18/11/2009
שלום רב
יש לי ילדה בת 5 בבית מאוד חופשייה מפולפלת מצחיקה ולא ביישנית ובגן סגורה ומאוד ביישנית
לא רוצה להשתתף במשחקים בקבוצות אך יש לה את החברות שלה בגן ואיתן היא מרגישה בנוח.
אנחנו הולכים למפגש קבוצתי בה כל ילד צריך לענות על חוברת שביצע בבית את מטלותיו , כאשר מדריכת הקבוצה שואלת את ביתי שאלות היא לא עונה ונסגרת
ביקשתי מהמדריכה להניח לה אך היא מתעקשת שהיא תענה ובפעם האחרונה הילדה הרגישה מבוכה רבה. אותה מדריכה גם אמרה בצחוק "אני לא שומעת כלום " והכניסה את ידה לאוזן, לאחר המפגש דיברתי איתה שלא תעשה זאת שוב, ושתפנה לביתי בעדינות.
שאלתי האם ללחוץ עליה לענות או לא?
והיכן יש מטפלת באזור הדרום , כי אני מרגישה שגם הגננת שלה חושבת שהיא לא יודעת וזה לא נכון היא פשוט מאוד סגורה וביישנית.
מצטערת על האורך
תודה רבה
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה ביישנית בת 5
סמדר ריינר18/11/2009שלום רוני,
תראי אני לא חושבת שצריך ללחוץ, אבל כדאי לדובב. יש הבדל. להניח לביתך לגמרי ולדלג על תורה, יש לזה גם משמעות של לוותר עליה ועל מה שיש לה להגיד. כל עוד הדברים נעשים בהומור, ולא בכעס או בנזיפה, זה סביר בעיני. כדאי לחשוב על עוד דרכים שבהם יהיה לה קל יותר להתבטא בכל זאת. אולי באופן הדרגתי - למשל שאת תתחילי להגיד והיא תמשיך אותך וכו'.
אם הגננת חושבת שהיא לא יודעת זו לכשעצמה לא סיבה לפנות לטיפול, נראה לי יותר פשוט להסביר לגננת על הביישנות, אני לא רואה סיבה שהיא לא תבין.
לצערי אני לא מכירה אישית מטפלים באזור הדרום, את יכולה לנסות לברר דרך קופת החולים בה את חברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)