טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום... הבן שלי המקסים מאד ואפשר להגיד שקט וקצת מופנם. לפני כשנה ניסתי לגמול אותו מטיטולים והצלחתי חלקית. פיפי באסלה... וקקי הוא מסרב לעשות באסלה. הוא כמעט ולא מנסה לשבת על האסלה. ומדחיק את כל מה שקשור לנושא. בכל יום שהוא חוזר מהגן. (בערך ב16.00) הוא עושה קקי בתחתונים. הוא אפילו לא אומר לי עד שאני מגלה לבד. אני יודעת שאחרי שהוא יעשה בפעם הראשונה, הפעמיים הבאות היו קלות יותר. אבקש את עזרתכם. לאן לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד