מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילהאמא20/11/2009
שלום!ביתי בת שנתיים ו-4 חודשים,היא עדיין עם טיטול וכשעושה פיפי או קקי היא אומרת לי(יודעת בדיוק מתי יש לה ומה)היא לא מוכנה ללבוש תחתונים על מנת להיגמל.אפילו אחרי אמבטיה כשאני מנגבת אותה היא ישר אומרת לי אמא שימי לי טיטול.אני חוששת שלא אצליח לגמול אותה בשנה הבאה בגן עירייה היא תצטרך להיות גמולה.אני חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות.ממש חבל לי כי מצד אחד היא בשלה ומצד שני היא לא רוצה .אודה לעזרתכן....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה
סמדר ריינר20/11/2009שלום אמא,
עד שנה הבאה יש עוד המון זמן, ובכל זאת את בלחץ. יכול להיות שחלק מהלחץ הזה משודר לילדה, הויא מנסה להגיד לך, בדרכה, שתכבדי את הקצב שלה. אם היא כבר רכשה את היכולת הפיזיולוגית, אז אין לך מה לדאוג. הייתי מניחה לנושא לאיזו תקופה. מניחה, זה אומר מניחה לגמרי, כלומר לא משדרת שום בדל של ציפייה או אכזבה או תזכורת לאפשרות אולי לשים תחתונים. פשוט שוכחת את זה כאילו אין גן עירייה עוד שנה. יש עוד כמה דברים להתעסק בהם בקשר עם ילדתך, חוץ מקקי ופיפי, הייתי מקדישה להם קצת זמן ומנסה לקבל אותה כמו שהיא . אם את תצליחי להירגע, היא לא תצטרך להשקיע כל כך הרבה אנרגיה בלהתנגד לך, וזה יקרה לה באופן טבעי כשהיא תרצה להיות כמו החברים שלה בגן. בתנאי שהיא באמת תשתכנע שנרגעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)