מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעשה קונדס של 3 ילדים בילד בן 10אתי20/11/2009
שלום לך ,
רציתי שתעזרי לי בבעיה שלי
בני בן ה10 נגרר למעשה קונדס עם עוד שני ילדים בגילו והורידו לילד בן 10 בצחוק או שלו בצחוק את המכנסים בעיני המעשה חמור מאוד.
זה כבר קרה בעבר עם אותם ילדים ובני נגרר אחריהם בני מאוד רגיש למעשה הרגיש שעשה מעשה לא טוב והוא יודע שעכשו אמא שלו לא מחייכת אליו ומאוד כועסת על המעשה בבית הספר הישעו אותו ואת שאר הילדים ,
ועכשו הם רוצים ממני מכתב הבחנה על הילד שלי מיועצת אני לא יודעת למי ליפנות בדיוק
יש לציין שאני גרה בנתניה אני מאוד שבורה מהמקרה כי בני הגדול הותקף על ידי ילד גם בעבר
רק שבמקרה של בני הגדול יותר וזאת הייתה התעללות אחד על אחד הלכתי למישטרה
היום זה מקרה הפוך אני לא יודעת מה לעשות ואך להתנהג עם בני הקטן
הוא בוכה ומצטער כי אני מאוד כועסת עליו
אני מבקשת ממך שתייעצי לי מה לעשות וגם לאן ליפנות במצב הזה,
תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית
ד''ר שירי שדה שרביט20/11/2009אתי שלום,
קשה לחוות שני מקרים של הטרדה מינית עם ילדייך, בין אם כמותקף או כמתקיף. במידה ובנך הגדול טופל בעבר אצל איש מקצוע, כדאי לחזור אליו ולהתייעץ עמו לגבי האבחון של בנך. כמו כן רצוי לבקש מיועצת/פסיכולוגית ביה"ס המלצה לאן לפנות לאבחון.
בנתניה את יכולה גם לפנות למרפאת ילדים ונוער, רח' אברהם שפירא 26, 09-8818928.
בנוסף לאבחון לבנך, חשוב מאוד שתגיעי להדרכת הורים לגבי ילדייך. העובדה ששניהם היו מעורבים במקרים של הטרדה מינית היא מדאיגה מאוד, וכדאי לברר את הדבר ולדאוג לדרכים בהם הדבר לא יישנה - הן כתוקפים והן כמותקפים.
כמו כן, שמתי לב שהסיבה העיקרית שציינת לקושי של בנך, היא העובדה שאת כועסת על התנהגותו. אני חושבת שכדאי לעזור לו לפתח אמפתיה כלפי הילד שבו הוא פגע, ולא רק לחשוש מכעסך או לכאוב שפגע בך. כדאי להתייעץ בכך עם מי שיאבחן אותו.
רצוי לפנות לאבחון ולהתייעצות במהרה.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)