מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעשה קונדסאתי20/11/2009
תודה שירי על עזרתך נשמה אם תוכלי לפרט לי יותר מה עלי לעשות בכדי להתקרב אליו לבני
כי אני פשוט כועסת מאוד למרות שהוא עדיין ילד ואני מאמינה שהוא באותו רגע לא הבין את חומרת המצב,
שירי רציתי לציין גם שלבני יש משפחה אוהבת מאוד משפחה חמה אבא ואמא יש לו אחיות מקסימות שמאוד מפנקות ואוהבות אותו כי הוא ילד מקסים אוהב לעזור רגיש חרוץ עם הומור ,
בגלל זה אני המומה כאילו מה חסר לך למה ככה? איפה הרגישות שלך למה נגררת ולא להפך למה לא עזרת לילד המסכן זה מוציא אותי מדעתי אני בטוח לא ארדם טוב בלילה אני יודעת שלקחתי את המקרה קצת קשה אבל מה לעשות חונכתי לעזור ולא להציק ולהתעלל.מה עלי לעשות לבני.
שירי רציתי לשאול אם במרפאה שציינת שבנתניה זה דרך קופת חולים כל שהיא או פרטי ומצריך כסף.
שירי תודה לך על הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית-המשך
ד''ר שירי שדה שרביט21/11/2009אתי שלום,
ייתכן שהתנהגותו של בנך קשורה למערך המשפחתי הרחב יותר, וייתכן שאינה. הכעס והאכזבה שלך הם מובנים, אולם חשוב לזכור שבנך הוא ילד קטן, שזקוק לך ולתמיכתך גם כשהוא עושה מעשים שמעוררים בך תחושות קשות.
לאור כל המידע שמסרת בשאלה הקודמת, אני חוזרת על המלצתי להתייעץ עם איש מקצוע. לגבי המרפאה בנתניה, אני חושבת שזו מרפאה ציבורית אולם כדאי לבדוק עמם. אני בטוחה שהיועצת או הפסיכולוגית בביה"ס יוכלו להפנות אותך למסגרת מתאימה.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)