דיכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    מישהו
    20/11/2009

אני בן 13, לא מקובל בחברה, אין לי הרבה חברים ויורדים עלי כל הזמן.
    נמאס לי מהחברה, אני לא מדבר עם אף אחד וכמעט ולא יוצא מהבית (חוץ מבית ספר וחוגים פרטיים).
    לא סובל שהייה בחברה. ובשנתיים האחרונות אני סובל מדכאונות של שבוע עד שבועיים פעם בחודש או חודשיים ועכשיו נתקפתי בדיכאון הרבה יותר רציני.

מה אני יכול לעשות עם זה? זה הורס אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון

סמדר ריינר
    21/11/2009

שלום "מישהו",
    האם מישהו מהמבוגרים יודע על מצבך או שם לב אליו? הורים? מישהו? אם לא צריך לפנות ולהגיד ולבקש עזרה, ולבקש לפנות לאיש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההורים

מישהו
    21/11/2009

ההורים שמים לב אבל אומרים בכל פעם שיהיה בסדר והכל יעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההורים

סמדר ריינר
    21/11/2009

שלום מישהו,
    אז זה לא מספיק. המענה הזה לא מרגיע אותך, ואתה צריך להתעקש מולם שאתה זקוק ליותר עזרה ממה שנדמה להם. אם יש צורך אפשר לגשת ליועצת בית הספר או לפסיכולוג/ית בית הספר כדי שיעזרו לך לגייס את ההורים. לפעמים סמכות מקצועית של מישהו מבחוץ עוזרת להכיר בחומרת הבעיה. אם יש צורך אתה יכול להראות להם את התשובה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו