טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 6 ונמצא באחוזון 15 כך שרוב ילדי הכיתה יותר גבוהים ממנו. שמעתי ממנו ואף אוזניי שמעו כי ילדים מכנים אותו "גמד" ו"קטנצ'יק" יש לציין שזה נשמע מתוך חיבה מאחר והוא ילד מקובל וחברותי ויש לו בטחון עצמי. השאלה שנשאלת היא אם ייתכן והוא מפנים את רגשותיו ואולי כן נפגע ועליי להסביר לו באיזה שהיא דרך כי הוא עדיין בתהליך גדילה ואני מאמינה כי לא יישאר נמוך(עשינו לו צילום כף יד ושם גילו כי גיל העצמות מתאים לשנה פחות כך שלמעשה הוא פשוט מתפתח ב"איחור") מה עליי לומר לו ומה עליי לומר לחבריו כאשר אני נמצאת בסביבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נטליס, אם את שמה לב שהדברים נעשים בחיבה לא הייתי מתערבת, כי אז זה מקטין אותו באמת, לא רק פיזית. את ההסבר הפיזיולוגי כדאי לתת לו בכל מקרה, ובלי שום קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד