מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שלוש ושמונה חודשיםלירז21/11/2009
בני בן שלוש ושמונה חודשים משתמש המון באלימות כלפינו ההורים וכלפי אוחותו הקטנה בת שנה וחודשיים. ברגע שהוא משתמש באלימות אני אומרת לו שזה לא נעים לי ושאני לא מתייחסת אליו כרגע ואני באמת מתעלמת ממנו לזמן ממושך אבל זה עדיין לא פותר את הבעיה ניסתי ם את פינת החשיבה שהוא פשוט לא מוכן לשבת שם וגם שאני מחזירה אותו למקום הוא קם ולא מקשיב .
ברצוני לציין כי בני הוא ילד מאוד מפונק ובנוסף לא היו לו גבולות עד גיל שנתיים וחצי שלוש(בגלל אביו) כיום אני לא מצליחה לתמודד איתו בכל מה שקשור לדפוסי התנהגות הן כלפי ההורים והמשפחה הסובבת . את האמת שהוא מעמיד אותי כבר על סף דעתי שאינני מצליחה להבין את גורם ההתנהגות שלו.
אני צריכה עזרה דחוףףףףףףףףףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמכות וגבולות
נעמה סבג שמש22/11/2009שלום לירז,
שאלת מהו הגורם להתנהגותו. הגורם הוא החוסר בגבולות וחוסר שליטתך בהתנהגותו. את חייבת לשקם את הסמכות ההורית בכדי שהתנהגותו תשתפר.
הילד צריך לדעת שכשאינו שומע לך יש לכך מחיר. חשוב שיידע גם מה המחיר ומה עליו להפסיד. עלייך לעמוד מאחורי איומייך.
שימוש בשיטת ההרגעות בחדר מאד חשוב ומאד עוזר לשליטה בכעסים.
נשמע שיש הרבה עבודה אצלכם.
התחילי להקפיד על כליים בסיסיים, קראי מאמר בנושא סמכות באתר זה או באתר שלי. אם תרגישי שאינך מצליחה להתמודד, פני להדרכה הורית כדי לקבל ליווי ותמיכה. מצפה לך עבודה לא קלה, אך אפשרית וחשובה.
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)