מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדת עצותמירב א.22/11/2009
שלום אני אמא לשני בנים אחד בן 7.5 והשני בן 4.7.
הילד השני שלי הוא מאוד שובב, ובתקופה האחרונה הוא פיתח תופעה של איסוף דברים וחלקם גם לא שלו (כמו: חפצים מהגן, חפצים אישיים שלנו וכן דברים נוספים) לפעמים קורה שהוא הולך לחבר וכשהוא יצוא אני בודקת לו בכיסים ע"מ שלא יהיה מצב לא נעים עם הילד. כמו כן בתקופה האחרונה תפסתי אותו לא מעט פעמים משקר לי.
השובבות שלו מתבטאת בכך שהוא קופץ ומשתולל בלי לשים לב שהוא יכול גם להיפגע, זה מוציא אותי מדעתי ולפעמים אני מתביישת לצאת איתו ביחד בגלל חוסר הריסון.
מה לעשות???? והאם זה אופייני לגיל הזה?????
הצילו.
מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות
סמדר ריינר22/11/2009שלום מירב,
מדובר בילד קטן. אני מבינה שההתנהגות שלו לפעמים לא נוחה לך, לא תארת איך הגבת, מה עשית, איך את משוחחת עם הילד. בכל אופן רוב הדברים שתראת הם לא מאוד יוצאי דופן, פרט לעניין "סיוף החפצים" שלא ברור לי עדיין מה המשמעות שלו. ילדים בגיל הזה משקרים לפעמים, הם לא תמיד מבינים עד הסו את משמעות של שקר, והם גם משתוללים. לא ברור לי ממה את כל כך נרעשת, נשמע לי שהא בסך הכל מתנהג כמו ילד. האם זה משהו שלא היית רגילה אליו מבנך הבכור שהיה ילד טוב ולא שובב?
צריך סבלנות, גבולות ברורים, לשוחח עם הילד ולנסות לתקשר איתו ולהבין אותו, כדי להיות רגישים ולדעת אם יש משהו שעובר עליו, זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)