לא רוצה להגמל מחיתול בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה להגמל מחיתול בלילה
    שלי
    22/11/2009

בתי בת השלוש וחצי כבר גמולה מחיתולים כמעט שנה, ולא בורח לה כמעט אף פעם.
    אך היא אינה מוכנה לוותר על החיתול בלילה וכמובן על הבקבוק חלב שלפני השינה.
    בהתחלה זה היה לנו די נוח כי לא רצינו להתעורר בלילה כדי לשים אותה לעשות פיפי ועכשיו היא פשוט לא מוכנה לוותר על החיתול ( היא מפחדת שיברח לה בלילה) למרות שניסיתי לשחד אותה בשיטת הפרסיםת היא לא מעונינת להפרד מהחיתול בלילה.
    ברצוני לציין שהיא כקמה בבוקר החיתול רטוב.
    אשמח לעצה איך לגמול אותה בדרכי נועם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין לא קבלתי תשובה לשאלתי תודה

שלי
    29/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה להיגמל מהחיתול בלילה

סמדר ריינר
    29/11/2009

שלום שלי,
    נראה שבלילה הבת שלך רוצה לחזור להיות תינוקת. אני לא יודעת איזה טקסים יש לכם לפני השינה, אבל אולי כדאי לאט לאט לאפשר לה להיכנס לשינה לא כמו תינוקת אלא כמו ילדה יותר גדולה, לא עם בקבוק אלא עם סיפור לפני השינה, אפשר סיפור בנושא גמילה מטיטול (יש מבחר כזה, תשאלו בכל חנות של ספרים), וגם סיפורים אחרים שמיועדים לילדים בגילה ויאפשרו להזדהות עם גיבור או גיבורה שמתמודדים עם משימות גדילה כמו שלה, כדי לעודד את רצון שלה לגדול.
    יכול להיות כשתוצאה יתחילו פחדי לילה שאופיינים לגיל, שכרגע היא קצת עוקפת אותם בזה שהיא לא נכנסת לגמרי לגיל שלה... או שיתגברו פחדים שקיימים. זה טבעי ובסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו