מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עשיית צרכים מכוונת בתוך הביתדורית24/09/2007
הבת שלי בת שנתיים ושלושה חודשים גמולה כבר כ 4 חודשים לאחרונה היא התחילה בכוונה לעשות את הצרכים שלה, (בינתיים פיפי)במקומות שונים בבית שלה או אצל חברים. היום היא עשתה פיפי על הספרים שלה, אתמול אצל השכנים בבית ועוד. אין לי ספק שהיא יודעת שזה לא בסדר ושהיא עושה את זה בכוונה, היא גם מכריזה על המעשה. אבל לא ברור לי למה ואני גם לא יודעת איך להגיב. כרגע אני מאד כועסת ומסבירה לה את מה שהיא עושה. אני רוצה לציין שיחד עם ההתנהגות הזאת היא בימים האלה הסכימה לראשונה לשבת בשרותים ולעשות את הצרכים שלה, עד היום היא פחדה ועשתה רק בסיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיית צרכים בתוך הבית
שרון באומל26/09/2007שלום דורית
עשיית צרכים כפי שתיארת מבטאת תוקפנות מסויימת, ואולי יש סיבה לכך? ייתכן, וכאשר זה בא על רקע הסכמהתה לשבת בשירותים, זה יכול להעיד גם על בלבול. אם הישיבה על השירותים באה ממנה (ולא מכם או מקור אחר), הייתי משבחת אותה שוב ושוב על כך שעושה בשירותים ומחזקת את הצד הזה. אם ההצעה לשבת בשירותים לא באה ממנה, הייתי מפסיקה זאת ומציעה לה לחזור לעשות בסיר, כי ייתכן וכועסתצ ומפחדת מהחידוש, אליו היא עדיין לא בשלה.
בהצלחה
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)