מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר כבוד למבוגריםליאב22/11/2009
היי!
הגננת של בני בן ה - 4 וחודשיים קראה לי לשיחה ואמרה לי כי הילד לא יודע לתת להם כבוד, הוא לא מקשיב להם, מושך תשומת לב מרובה, מציק לילדים בלי סוף וכד'...
בימים האחרונים ההתנהגות שלו החריפה, לאחר שהוא לא מקשיב, מנסים להושיב אותו בצד שירגע, אך הוא מתחיל לצעוק ולהרביץ לגננות, היום כבר קראו לי לקחת אותו כי הם לא הצליחו להרגיע אותו, הוא מרביץ לילדים וההתנהגות שלו פשוט בלתי נסבלת.
היום הוא לא רצה לשבת במפגש ולכן הלך לפינת הבובות, אך הוא במקום להרגע, התחיל לזרוק בובות לעבר המפגש.
בבית גם מאוד קשה לי להכניס לו לראש שאמא מחליטה וקובעת ושהוא צריך להקשיב לה, קשה לו לקבל סמכות, אך בבית עוד איך שהוא אני מצליחה לגרום לו בסופו של דבר להקשיב מבלי שיגיע לתסכול ומכות.
מחר אני חושבת לא לקחת אותו לגן פן ירביץ שוב לילדים ובטח שלא ירביץ לגננות.
גם אחרי הסברים, סליחות בכי הבטחות, הילד שוב התנהג כך בגן יום שלישי ברציפות.
מדובר גם בבוקר כשהגגנות נמצאות וגם בצהריים שהצהרוניות נמצאות.
מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
ליאב22/11/2009שכחתי לציין כי הילד התחיל למצוץ אצבע, מה שלא עשה בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר כבוד
סמדר ריינר23/11/2009שלום ליאב,
לא ציינת שום דבר לגבי אבא. אם יש אבא בתמונה חשוב לערב אותו. את לא צריכה להכניס לו לראש שאת האמא, את צריכה פשוט להיות האמא ולקבוע. כדי להפעיל סמכות הורית צריך להיות נחרצים בטון ובכוונה ועיקביים מאוד, גם אם הילד בוכה וצורח.
אם את מנסה ולא מצליחה כדאי שתפני להדרכת הורים באזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האבא
ליאב23/11/2009קודם תודה על תשובתך.
אני גרושה ועם האבא קשה מאוד לדבר על הנושאים האלו, מתחילים כל מיני האשמות למינהם כלפיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)