טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. הבת שלי בת שנתיים ותשעה חודשיים ,מסרבת לשתף פעולה בשיעורי ריתמוסיקה בגן,זה אומר שאם המדריכה מחלקת תופים היא לא תיקח תוף בשום פנים ,או כל כלי אחר היא היחידה שלא תיקח את הכלי ותנגן,היא תשב בצד ולא תשתתף. אני רוצה לציין שבחצר של הגן יש לה חברים והיא משחקת יפה והיא מאד חברותית. לא ברור לי למה הביישנות הזו,גם כשאני לוקחת אותה לחוג דומה היא לא מוכנה לקחת את הכלים שמחלקים. אני פוחדת שהיא תשאר ביישנית כי אני ביישנית וזה פגע לי בחיים הביישנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום חן, לא ברור אם זה מביישנות, כי את אומרת שבדברים אחרים היא לא מתביישת, אוי משהו לא נעים לה בשיעור הספציפי אולי העוצמה של הנגינה מלחיצה אותה או שהשיעור לא נעים לה. בכל אופן היא ילדה קטנה מאוד, מותר לה לא לרצות להשתתף במשהו, לא הייתי ממהרת לקבוע קביעות נחרצות על האופי שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד