שאלה על הבת של בן זוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה על הבת של בן זוגי
    חיובית
    23/11/2009

לבן זוגי יש 3 ילדות מנישואין קודמים .
    אני חושבת שיש לבת הקטנה בת ה - 5 בעיה .
    ההורים נפרדו כאשר היתה בת שנה + .
    כל פעם שהיא מגיע אלינו לשבתות אני שמה לב כי היא מאוד עצבנית , היא נושכת את ידה כדי שהיא תבכה , היא הרבה בוכה , יש לה ריפלקס שהיא מעקמת את הפה שלה או שהיא מכניסה את כל כף ידה לפה שלה .
    הבנתי כי היא לא תעלה לכיתה א' כי היא עדיין לא מבושלת ..
    אני לא שומעת אותה מדברת הרבה אך כאשר היא מדברת היא מדברת יפה ומאוד עדין , קטע של ביישנות .
    היא מאוד מחוברת לאחותה הגדולה בת ה - 12 היא כמו אמא בשבילה . דואגת לה והייתי אומרת שהדולה הרבה מפספסת דברים למען אחותה הקטנה היא לא הולכת למקומות מבלי הקטנה .

מה זה התופעה הזו שלה ?
    למה היא מתנהגת כך ומה הסיבה ?
    אבא שלה נותן לה הרבה חום ואהבה , אך אני מאוד דואגת לילדה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על הבת של בן זוגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה עצובה

ליאת גרוס
    24/11/2009

שלום לך
    אכן נשמע שקיים משהו שמציק לילדה וגורם לה עצב ועצבים. ייתכן כי הדבר קשור לגירושים של הוריה אך לא בהכרח. יש לי צורך בהרבה נתונים על מנת להציע הצעות פרקטיות. מה שאת יכולה לעשות הוא פשוט לתמוך בה, להתקרב אליה ולתת לה תחושה נוחה.כדאי שהאב ישוחח עם האם ושניהם עם הגננת על מנת להבין טוב יותר את הגורם לעצב ואז למצוא פתרון או טיפול הולם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים

חיובית
    24/11/2009

תודה לגב' גרוס .
    השאלה היא איזה נתונים את צריכה ?
    האמא של הילדה לא תשתף פעולה. למרות זאת אמרתי לבן זוגי ללכת לבד לגננת ולשאול שאלות .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו