פספסתם כנראה את שאלתי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פספסתם כנראה את שאלתי...
    יעל
    24/11/2009

אני גבר גרוש עם ילד בן שש. בזמן ביקורו של בני אצלי הוא סיפר לי שגרושתי (אמו) יושבת איתו מול האינטרנט ומשתפת אותו בגלישה באתרי הכרויות...הילד סיפר שאמא מחפשת בן זוג ושהוא עוזר לה לחפש במחשב. הוא אמר שהיא הסבירה לו שגם רווקים וגם גרושים מעדיפים רווקות ולא גרושה עם ילד. הוא המשיך ואמר שהוא עוזר לה לבחור את מיש מתאים לה, מסתכל בתמונות, ואומר כשאמא מוצאת מישהו שמוצא חן בעיניה, יש דבר שקוראים לו קריצות והיא כותבת שתשמח להכיר.

אני מאוד מוטרד מהדברים ששמעתי מפיו, ורוצה לקבל חוות דעת מקצועית לגבי העניין. איני סבור שילד בן שש צריך להיות חשוף לדברים כאלה ובטח לא על ידי אימו שאמורה לשמור על תמימותו.

תודה מראש,

שמוליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פספסתם כנראה את שאלתי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6

סמדר ריינר
    25/11/2009

שמוליק שלום,
    הדברים שאתה מתאר הם אכן לא מתאימים, אני חושבת שאתה מבין זאת בעצמך. אני חושבת ששאלתך לא נענתה עד עכשיו כי יש משהו לא נוח בכך שהורים מבקשים מאיתנו להתערב בסכסכוך גירושין. העדיפות היא למי שרוצה להתייעץ עבור הטעויות או ההתבלטויות של עצמו, פחות של ההורה השני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו