יעוץ בנושא ילדים וכלבים - דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ בנושא ילדים וכלבים - דחוף
    סיגל
    25/11/2009

שלום,
    אנחנו משפחה זוג + 2 גילאים 9.5 בת ו- 6.5 בן
    לבתינו הגדולה היה בעיה בלימודים עד השנה הזו, זה התבטא בציונים נימוכים וקושי , התחמקות משיעורי בית , חוסר רצון ללמוד.
    השנה הכל השתנה לטובה, החליפו להם מורה, היא מקבלת שיעורים פרטיים ובעקבות כך הציונים השתפרו וכך גם הרצון ללמוד.
    לפני כ- 3 שבועות החלטנו להביא כלבה הביתה - גורה. (כמובן לאחר מחשבות, התייעצויות, הבת הגדולה שלנו ממש רצתה) אך לצערנו (ההורים) זה לא פשוט מיום ליום זה נהיה קשר יותר, מתבטא בלילות בלי שינה , צרכיה מפוזרים בכל הבית, מתחילה לנשוך, בעקבות כך החלטנו להחזיר את הכלבה,
     ניסינו להסביר לבתינו כי המצב קשה ולא כיף, אך היא לקחה את זה מאוד קשה, בכי ללא הפסקה וכל ניסיון שכנוע להשאיר אותה, החשש שלנו שזה יפגע בה בכל דרך שהיא, לימודים, חברתית, רגשית וכו'.
    מה נכון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ בנושא ילדים וכלבים

סמדר ריינר
    25/11/2009

שלום סיגל,
    אולי נכון קודם כל לנסות להתמודד. בדיוק כמו שציפיתם ממנה להתמודד עם בעיותיה הלימודיות, כדאי לחפש דרך להתמודד עם ענייני הכלב, ורק אם זה לא מצליח למסור חזרה. יכול להיות שהזמנת מאלף הבייתה לביקור או שניים בעלות לא מאוד גבוהה יכולה להקל מאוד על הבעיה וללמד אתכם איך מחנכים את הכלב ופותרים את העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך יעוץ בנושא ילדים וכלבים

סיגל
    25/11/2009

תודה על התשובה המהירה,
    קבענו פגישה עם מאלפת לשבוע הבא,
    גם אני חשבתי שזו הדרך שלנו ללמד אותה להתמודד עם בעיות, אך החשש שלי שככל שיעברו יותר ימים, ובכל זאת נחליט להחזירה היא תתרגל יותר ויהיה לה קשה,

האם תקופה של כ- 3 שבועות עם הכלבה יכולה להשפיע על בתינו?

העניין הוא שכשהכלבה נובחת ומנסה לנשוך אני מתחילה לפחד , והיום זה קרה הרבה,
    עשינו איתה שיחה קשה מאוד , והודענו לה שאנחנו מחזירים את הכלבה, אנחנו בדילמה מאוד קשה.

שוב תודה על ההיענות המהירה, זה חשוב לנו מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך יעוץ בנושא ילדים וכלבים

סיגל
    25/11/2009

תודה על התשובה המהירה,
    קבענו פגישה עם מאלפת לשבוע הבא,
    גם אני חשבתי שזו הדרך שלנו ללמד אותה להתמודד עם בעיות, אך החשש שלי שככל שיעברו יותר ימים, ובכל זאת נחליט להחזירה היא תתרגל יותר ויהיה לה קשה,

האם תקופה של כ- 3 שבועות עם הכלבה יכולה להשפיע על בתינו?

העניין הוא שכשהכלבה נובחת ומנסה לנשוך אני מתחילה לפחד , והיום זה קרה הרבה,
    עשינו איתה שיחה קשה מאוד , והודענו לה שאנחנו מחזירים את הכלבה, אנחנו בדילמה מאוד קשה.

שוב תודה על ההיענות המהירה, זה חשוב לנו מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ייעות בנושא ילדים וכלבים

סמדר ריינר
    28/11/2009

שלום סיגל,
    אני מתנצלת על המענה המאוחר יחסית רק עכשיו את ההמשך לשאלתכם. אני מבינה שלמעשה ההחלטה כבר הוחלטה, ואולי גם בוצעה ועכשיו נשארה רק תחושת האשמה.
    כל דבר שאנחנו עושים משפיע על הילדים. זה ישפיע עליה בודאי. יחד עם זאת זו ההחלטה שלכם, אחרי שכאנשים מבוגרים עשיתם שיקול של נזק מולה תועלת והגעתם להחלטה הטובה ביותר שיכולתם לקבל. היא בודאי תרגיש כאב, וזה בסדר. אתם יכולים להסביר לה את השיקולים כמיטב יכולתה להבין, ולנחם אותה כמיטב יכולתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו