הורים פרודים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הורים פרודים
    ליאת
    26/11/2009

שלום,

בעלי ואני בתהליכי פרידה, אך במקביל אנו מנסים לעבוד על שלום בית מה שלא מצליח כרגע. מערכת היחסים ביננו כרגע לא תקינה.
    יש לנו 2 ילדים בת שנה ו- 11 ובן 6 חודשים, לפני חודש וחצי עברתי עם הילדים להורי, הילדים רואים את האבא פעמיים בשבוע שני ורביעי וכל שבת שנייה, הם ישנים אצלו בימים אלו.
    יש לי תחושה שהבת שלי עוברת משבר, היא יותר עצבנית, היא רוצה רק אותנו וכו...
    רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי שהילדים שלי לא יפגעו? האם כדאי לקחת את הבת לפסיכולוגית ילדים? האם הסידור עם האב נכון?

תודה רבה ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים פרודים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים פרודים

סמדר ריינר
    26/11/2009

שלום ליאת,
    למרבה הצער אין אפשרות שילדייך לא ייפגעו. הם ייפגעו, נקודה. אפשר להקל עליהם, בתשומת הלב שהם מקבלים, בהתייחסות ריגשית בהסברים על המצב החדש (עבור מי שנמצא בגיל של הבנה).עצם השינוי והמעבר במקום המגורים גם הוא קשה, היא מתגעגעת, צריך הרבה סבלנות לשלב הזה, אין אפשרות באמת למנוע אותו. הסידור עם האב נשמע לי נכון, כמובן אם הוא לשביעות רצונם של כל הצדדים.
    דבר נוסף שחשוב הוא איזה תמיכה אתם מקבלים במשבר שלכם. ככל שלכם, ההורים תהיה תמיכה ותהיו יותר רגועים גם תהיה לכם יותר סבלנות ופניות ריגשית עבור הילדים והם ייפגעו פחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו