מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורים פרודיםליאת26/11/2009
שלום,
בעלי ואני בתהליכי פרידה, אך במקביל אנו מנסים לעבוד על שלום בית מה שלא מצליח כרגע. מערכת היחסים ביננו כרגע לא תקינה.
יש לנו 2 ילדים בת שנה ו- 11 ובן 6 חודשים, לפני חודש וחצי עברתי עם הילדים להורי, הילדים רואים את האבא פעמיים בשבוע שני ורביעי וכל שבת שנייה, הם ישנים אצלו בימים אלו.
יש לי תחושה שהבת שלי עוברת משבר, היא יותר עצבנית, היא רוצה רק אותנו וכו...
רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי שהילדים שלי לא יפגעו? האם כדאי לקחת את הבת לפסיכולוגית ילדים? האם הסידור עם האב נכון?
תודה רבה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים פרודים
סמדר ריינר26/11/2009שלום ליאת,
למרבה הצער אין אפשרות שילדייך לא ייפגעו. הם ייפגעו, נקודה. אפשר להקל עליהם, בתשומת הלב שהם מקבלים, בהתייחסות ריגשית בהסברים על המצב החדש (עבור מי שנמצא בגיל של הבנה).עצם השינוי והמעבר במקום המגורים גם הוא קשה, היא מתגעגעת, צריך הרבה סבלנות לשלב הזה, אין אפשרות באמת למנוע אותו. הסידור עם האב נשמע לי נכון, כמובן אם הוא לשביעות רצונם של כל הצדדים.
דבר נוסף שחשוב הוא איזה תמיכה אתם מקבלים במשבר שלכם. ככל שלכם, ההורים תהיה תמיכה ותהיו יותר רגועים גם תהיה לכם יותר סבלנות ופניות ריגשית עבור הילדים והם ייפגעו פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)