רגישות ייתר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגישות ייתר
    דליה
    26/11/2009

שלום,
    בני בן ה-5 נרתע ממגע של שמיכות, לא יכול ללבוץ מכנסיים עם כיסים, חולצות עם כפתורים, צווארון , ג'ינסים או כל מכנס אחר "קשה",כובעים ולפעמים גם הגרביים מציקות לו. קשה לי לבחור לו נעלים, סנדלים ובכלל, בכל פעם שאני צריכה לקנות לו בגדים אני משתדלת לבחור את הפריטים שהכי יתאימו לו, חלקים בלי שום דבר שיציק לו. עכשיו התחיל החורף והוא לא מוכן ללבוש פוטרים וכל פעם הוא בוכה ומחליף לחליפה דקה במיוחד... אני כבר לא יודעת מה לעשות, האם זה פינוק או יש לו בעיה ואני חייבת ללכת בדרכו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות ייתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות יתר תחושתית

ליאת גרוס
    26/11/2009

שלום דליה
    נהדר שפנית כי את מתארת משהו מוכר , בעל השלכות שונות שחשוב להכיר, ובדר"כ בר טיפול. הוא לא עושה לך דווקא.כנראה יש לו "רגישות יתר תחושתית". מי שמומחה לבעייה זו הם מרפאים בעיסוק. ממליצה לפנות , אפילו דרך קופת החולים, לאבחון וייעוץ אצל מרפאה בעיסוק. בינתיים תקראי מעט על הבעייה באינטנט...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו