טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילד בן 15 חודשים. היתה אינטראקציה בגן השעשועים שבו ילד אחר בן אותו גיל או קצת גדול ממנו נתן לו חבטה בראש ואחר כך עוד פעם. אימו לא אמרה לו דבר. אני אמרתי לו: אנחנו לא מכים. מה דעתך. מה הייתי עוד צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שני, מדובר בילדים קטנים מאוד. אני חושבת בסיטואציה כזו מתפקידך להגן על בנך. ואת זה אני מבינה שעשית, וטוב שעשית. אני מבינה שהסיטואציה מבהילה אותך, וזה קשה שיש דברים מקוממים שאין לנו עליהם שליטה. אב אני לא חושבת שיכולת לעשות מעבר לזה. לטעמי זה לא מתפקידך לחנך את הילד השני אלא רק למנוע את המשך הסיטואציה. אם היהי מדובר בילדים גדוים יותר שאמורים כבר לדעת שלא מרביצים, ומשחקים לבד בלי שמירה של ההורים היהי חשוב ליידע את ההורים של הילד השני שיש בעיה. כרגע אין ממש בעיה אלא ילד קטן שעוד לא מבין, וזו החלטה של אמא שלו מתי היא רוצה ללמד אותו ואיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד